Az utóbbi egy évben feje tetejére állt az életünk, egyre több időt töltünk lakásunkban, azonban a mindennapi teendőinkből nem lett kevesebb. Az egyik időrabló tevékenység a bevásárlás, ráadásul az üzletek korai zárása és a járványhelyzet miatt egyre kényelmetlenebb a boltba szaladgálni. Sokszor az online bevásárlás sem a legjobb megoldás, hiszen van, hogy több napot kell várni, mire megérkezik hozzánk a futár. Az eatvo appon keresztül azonban, miután beérkezik a rendelésünk, azonnal összekészítik csomagjainkat, és már szállítják is ki, így a bevásárlást villámgyorsan elintézhetjük.  

Az eatvónál az árak is nagyon kedvezőek2500 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás díja mindössze 500 Ft5000 Ft felett pedig ingyenes! Ráadásul ha éppen éjfélkor jut eszünkbe valami, az sem lehet akadály, az eatvo 0–24 óráig vállalja a kiszállítást, mindezt nagyon olcsón, egyszerűen és kényelmesen elintézhetjük otthonról. Az eatvo-app ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Playről, a regisztráció pedig csak 1 percet vesz igénybe.  

We Love Budapest: Az eatvo friss szereplő a hazai élelmiszer-kiszállítás piacán, milyen szolgáltatásokat kínáltok a vásárlók számára, mi a missziótok?

Gökhan Elcin: A modern problémák modern megoldásokat igényelnek. Napjainkban több nehézségbe ütközik az ember, amikor úgy dönt, hogy bevásárolni indul. Az eatvo-appnak az a célja, hogy új szintre emelje az online bevásárlás fogalmát és lényegesen megkönnyítse az emberek életét. Megspóroljuk a felhasználóink idejét és energiáját azzal, hogy segítünk kikerülni a sorban állást. Mi házhoz visszük, amit kell, akkor, amikor kell.  

WLB: Miben más ez a szolgáltatás, mint amit a piac többi szereplője nyújtani tud?

G. E.: Több szereplő is jelen van már az online élelmiszer-kiszállítás piacán. Gondolhatunk itt a már jól ismert multi üzletláncokra vagy akár a külön erre specializálódott versenyzőkre. Mindegyiknek ugyanaz a lényege: hogy eljuttassák a megrendelt termékeket a vásárlókhoz. Mi viszont olyan kiszállítási feltételekkel dolgozunk, amik a konkurenciánál még nem tapasztalhatók. Nálunk a kiszállítás 0 és 24 óra között történik, a hét minden napján (beleértve az ünnepnapokat is). A kiszállítási időnk Budapest belvárosában átlagosan 20 perc.  

WLB: Hogyan tudjátok biztosítani a gyors kiszállítást? Mi garantálja, hogy akár 20 percen belül is kézhez kaphatjuk a megrendelt árukat?

G. E.: Nálunk nem kell órákat várni a csomagra, ugyanis azt, ahogy az appunk felhasználója megrendelte, futárjaink máris készítik össze és azonnal kézbesítik. Saját, raktárként is funkcionáló üzletből dolgozunk, ami nappal fizikális szupermarketként üzemel. Ezzel lényegesen felgyorsul a csomagok összekészítése. Nálunk nem áll meg az élet este 7 után. Sőt, a megrendeléseink 80%-a ezután érkezik be hozzánk.  

WLB: Az online bevásárlással kapcsolatban két tábor van: van, aki szerint nagyobb macera, és inkább leszalad a boltba, mások pedig már el sem tudják képzelni, hogy ne így intézzék a bevásárlást. Szerinted mik az online bevásárlás legnagyobb előnyei?

G. E.: Rengeteg időt és energiát vesz el az emberek életéből egy-egy bevásárlás. Gondoljunk csak a hosszan kígyózó sorokra, a meghibásodott kasszákra, az előttünk álló vásárlókra, akiknek gondjuk akad fizetés közben, és ezzel feltartják a sort. Aztán ne is beszéljünk arról, hogyan jut el oda az ember. Nincs parkolóhely? Nem jön a busz? Ezeket a problémákat szeretnénk kiküszöbölni a szolgáltatásunkkal, és szeretnénk a vásárlás élményét kellemesebbé tenni.  

WLB: Mindent megtalálunk az eatvónál, amit a szupermarketek polcain is? 

G. E.: Természetesen. Egy teljesen felszerelt szupermarketet képzeljetek el, aminek külön szekciói vannak pékáruknak, fagyasztott termékeknek, zöldségeknek és gyümölcsöknek. Jelenleg 26 kategória található az appon, és több mint 2500 termék közül válogathatnak a felhasználók. Van mentes kategóriánk is, amiben találhatók gluténmentes, laktózmentes és vegán termékek is. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Szeretnénk minden igényt kielégíteni az online vásárlással kapcsolatban.   

WLB: Kiknek ajánlanátok az eatvo szolgáltatásait?

G. E.: Az eatvo azok számára készült, akik szeretnék az otthon kényelméből elintézni a bevásárlást. Akik inkább a szeretteikkel és a barátaikkal töltenék az idejüket, mint sorban állással. Akiknek csak pár hozzávaló hiányzik a vacsorához, de a boltok már bezártak. Egyszóval: mindenkinek.  

WLB: Hogyan működik a házhoz szállítás? Milyen területről vesztek fel megrendeléseket? 

G. E.: Minden kerületbe kiszállítunk. Gyakorlatilag Budapest egész területére lehet rendelni 0 és 24 óra között. A minimális rendelési összeg 2500 Ft, és a kiszállítási díjunk 500 Ft. Viszont ha a rendelés összege eléri az 5000 Ft-ot, a kiszállításunk ingyenes. A futárjainkat nyomon lehet követni az appon keresztül, és folyamatosan küldünk értesítést, hogy a vásárlók lássák: a rendelésük elkészült, és a futár elindult a megadott címre.  

WLB: Az eatvóval akár egy szabadtéri piknikre is odarendelhetjük a finomságokat, hiszen akár 20 percen belül megkaphatjuk rendelésünket. Az mindig szuper, ha gyorsan érkezik a bevásárlás, de még milyen extrább esetekben jöhet különösen jól a gyorsaság?

G. E.: A szabadtéri piknik rendkívül jó ötlet. Ha esetleg van egy kijelölt tűzrakóhely a közelben, az eatvo-app segítségével hamar oda lehet rendelni a grillezéshez szükséges alapanyagokat. A friss hústól és zöldségektől a fűszersóig mindent megtaláltok hozzá. Nagyon gyakori eset még az, amikor hajnalban alkoholos italokat rendelnek tőlünk. Bármikor előfordulhat, hogy meginnánk még egy sört vagy folytatnánk a borozást a vacsora után. Ilyenkor is segít az eatvo-app.  

WLB: A bevásárlás során egyre többeknek fontos a fenntarthatóság, például a műanyag zacskók és csomagolóanyagok kiváltása. Az eatvónál is figyeltek a környezettudatosságra?

G. E.: Fontos számunkra, hogy a kényelmes bevásárlás és a kényelmesebb jövő mellett egy fenntarthatóbb világban éljünk. A megrendeléseket papírtáskákban szállítjuk ki, amelyet akár még a helyszínen vagy a következő vásárlásnál visszaadhatnak a futárjainknak. Ezek mellett azt is tervezzük, hogy az összes robogónkat és autónkat elektromosra cseréljük.  

WLB: Milyen akciókkal találkozhatnak nálatok a vásárlók?

G. E.: Az appon belül van egy Akciós termékek kategória. Ezt folyamatosan frissítjük. Érdemes figyelni, hiszen ki- és bekerülnek termékek. Igyekszünk időről időre meglepni a vásárlókat valamiféle akcióval, kedvezménnyel, valamint speciális ajánlatokat készítünk az éppen aktuális ünnepekre.  

WLB: Most különösen fontos a koronavírus elleni védekezés, hogyan óvjátok a vevőket? Lehetséges például érintésmentes házhoz szállítást kérni?

G. E.: Nemcsak a futárjaink fertőtlenítenek, de az üzletünket is folyamatosan tisztítjuk. Gumikesztyűben, maszkot viselve készülnek el a megrendelések, és így is kerülnek kiszállításra. A testhőmérsékleteket naponta mérjük érkezéskor, és minden szállítás előtt és után nálunk kötelező az alapos kézmosás. Természetesen nálunk is lehet érintkezésmentesen rendelni. Ezt az opciót ki lehet választani az appon belül, valamint lehetséges kártyával is fizetni, előre vagy a helyszínen. Többféle fizetési módot biztosítunk, és rendkívül rugalmasak vagyunk.  

WLB: Egyelőre appon keresztül adhatjuk le a rendelést, ami nagyon kényelmes, de van, aki jobban szereti gép előtt ülve összeválogatni a bevásárlást, készül eatvo-webshop is? Milyen újdonságokkal jelentkeztek még a közeljövőben?

G. E.: Hamarosan elérhető lesz a webshopunk, hiszen tudjuk, hogy vannak, akik jobban szeretik nagyobb képernyőn, áttekinthetőbben elkészíteni a bevásárlólistájukat. Mindenesetre az appunk ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Playről, a regisztráció pedig csak 1 percet vesz igénybe. Rengeteg újítást, közreműködést, kupont és akciót tervezünk. Addig is szeretnénk, ha minél többen próbálnák ki az applikációnkat, ugyanis az eatvo azért van, hogy könnyebbé tegye a mindennapokat.  

Töltsd le az appot, és rendelj az eatvóról!

Az eatvo-alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Playről, a regisztráció pedig csupán 1 perc!

Címkék