Sokan visszasírják a 90-es évek éjszakai életét, nem véletlenül. Most egy térkép segítségével lehet nosztalgiázni, emlékeket feleleveníteni és rácsodálkozni olyan helyekre, amiket már rég elfelejtettünk, pedig annak idején esetleg minden este ott lógtunk.

Tilos az Á, Fekete Lyuk, Egocentrum, Nincs Pardon, Nana, Piaf meg a többiek. A megboldogult 90-es évek legendás helyei közül már alig létezik valamelyik (a Tilos az Á most tervezi az újranyitást), de az emlékük még elevenen él a fejekben, akkor is, ha a szórakozóhely konkrét nevére vagy arra, hogy hol is volt pontosan, már nem emlékszik az ember. 
 
Vizi Ákos grafikus és gyakorló koncertlátogató, zeneőrült buliprofesszor hatalmas munkát végzett: pár barátja (Györösi Imre, Szalay Tamás, Malahovszky László, valamint e sorok írója) segítségével összeszedte, majd térképre vitte a kultikus helyeket, a végeredményt pedig kiposztolta a Facebookra, ami elég nagyot ment a közösségi médiában – nem véletlenül. További folytatások érkeznek majd: előbb a 90-es évek legjobb kocsmáit bemutató térkép jön, majd a 2000-es évek szórakozóhelyei. Most pedig akkor mutatjuk a térképet, amelyhez jó böngészést és jó emlékezést kívánunk! 

Címkék