Ha már a napját sem tudod, mikor sétáltál Budapesten csak úgy céltalanul, rácsodálkozva szépségére, itt az ideje, hogy kipróbáld a Secret City Trails feladványokkal megtűzdelt útvonalának egyikét! Vessz el a Budai várnegyed macskaköves utcáin, barangold be a Gellért-hegyet nyomok után kutatva, merengj el a Duna-parton vagy vesd bele magad a belváros történelmébe, kicsit másképp!

Íme egy modern városnézés: kövess misztikus utakat, válaszold meg a helyspecifikus kérdéseket egy kreatív alkalmazás instrukcióit követve! A kincskereső kalandok élményét megelevenítő túra során rejtett tereket, elbűvölő sikátorokat, érdekes szobrokat és kültéri művészi alkotásokat fedezhetsz fel, megismerheted a főváros legizgalmasabb történeteit és városi legendáit, és remek tippeket kapsz a környék barátságos kávézóihoz.

Az újgenerációs városi sétát igazi Budapest-mániás helyiek állították össze úgy, hogy annak is értékes élményt nyújtson, aki itt él. A Secret City Trails repertoárjában jelenleg négy sétát találunk: a Budapest varázslatos Duna-partja: A halott mókus rejtélye séta segít, hogy értékeld a fantasztikus – és gyakran rejtett – apró részleteket körülötted, A Budai Várnegyed: ahogy eddig még nem láttad! séta a Vár titkaiba avat be feladványaival, A budapesti Gellért-hegy rejtélyei séta során történelmi épületeken és zöld parkokon át vezet az út szórakoztató kihívásokkal fűszerezve, a Budapest ötödik kerülete: Szobrászati utazás a város szívében sétán pedig nevezetes épületek, csodás látképek és furcsa szobrok szegélyezik majd az utat. A túrákat egyedül és csapatban is teljesíthetjük, még több hasznos információért nézzétek meg weboldalukat.

Címkék

Elérhetőségek

Secret City Trails Facebook-oldal Weboldal