Új étlappal és változatos ebédmenüvel színesíti az egyre hűvösebb hónapokat a hazai brunch-hullám éllovasa, az À la Maison.

A franciásan bájos és otthonos étterem belvárosi egysége már nemcsak a nap tökéletes indításának ad biztos támpontot, hanem ízletes fogásaival a délidőben felmerülő igényekről is gondoskodik. A Szervita téri À la Maisonben minden héten izgalmas ebédmenüvel készülnek, melynek kétfogásos változata 2250 forintba, a háromfogásos pedig 2950 forintba kerül. Akinek pedig valami másra fáj a a foga, a megújult a la carte étlapról válogathat, ami tele van nagyszerű brunch ételekkel a világ minden tájáról. Egy biztos, csupa olyan fogás közül szemezgethetünk, melyek prémium minőségben készülnek, egy kis À la Maison csavarral.

A Szervita téri egységet a Wolton is megtaláljátok, hamarosan pedig a Netpincéren és a Bolt Foodon keresztül is kiszállítanak, hogy minél több budapesti otthonba eljuthassanak kedvenc ételeitek. A folyamatos fejlődés pedig nem áll meg, mindkét étterembe lehet asztalt foglalni online is. Míg a Szervita téren ebédmenüt élvezhetünk, Budán sem áll meg az élet: az itteni étteremben szeptember 27-én jön a Családi Brunch, ahol 10 és 14 óra között animátor foglalkozik a gyerekekkel, miközben a legfinomabb brunch fogások közül válogathatunk.

Címkék

Elérhetőségek

Á la Maison Breakfast and Brunch Restaurant 1052 Budapest, Szervita tér 3. Facebook-oldal Weboldal