Szeptember 25-én különleges Champagne-vacsorával készül a Paris Budapest Étterem és Bár, a francia buborékos nedű szerelmeseinek nagy örömére. A különleges Champagne-vacsora keretében az egyes fogásokhoz más-más fajta Champagne kerül majd terítékre, így az este folyamán négyféle tételt kóstolhatunk meg. Remek program a buborékokk rajongóinak, és azoknak is, akik megismerkednének az eredeti pezsgő, azaz a champagne műfajával!

Szeptember utolsó péntekére ígér egy szuper programot a Paris Budapest Étterem és Bár, fókuszban a francia gasztronómiával. A TELMONT CHAMPAGNE DINNER néven futó esemény a VARROS & MASSUCCO Champagne & Fine Wine Shoppal együttműködésben valósul meg, és egy prémium élményt ígér.

Az étterem – nevéhez híven – elkötelezett hirdetője a francia gasztronómiának, így a franciák legnemesebb buborékos italának, a Champagne–nak is. A franciaországi Champagne tartományban hosszú évszázadok során dolgozták ki az eljárást, mellyel ma is készülnek az elegáns italok, és melynek négy fajtájához készítenek ezúttal tökéletesen harmonizáló ételt a Paris Budapestben.

Soskó Zoltán, az étterem séfje a J. De Telmont ház legkiválóbb tételeihez alkotott egy bravúros menüsort, és nyűgözi le vendégeit az ízkombinációival.
 
Menü: 
 

  • Amuse bouche: Cékla, kecskesajt, wasabi, crouton – Telmont Grande Réserve
  • Rebarbara, joghurt, karfiol, grapefruit – Telmont Blanc de Blancs 
  • Kacsamell, articsókás tarte tatin, vörös szőlő, red wine szósz – Telmont Blanc de Noirs Vintage
  • Mille Feuille, málna, pisztácia – Telmont Grand Rosé


A részvétel 19.900 Ft/fő + 12% szervizdíj, érkezés 18:00-20:30 között. Jegyvásárlás ITT.  

Címkék

Elérhetőségek

Paris Budapest Étterem 1051 Budapest, Széchenyi István tér 2. Facebook-oldal Weboldal