A csapból is az folyik, hogy nyaraljunk idehaza, ám az információtengerben könnyű elveszni. Segítünk meghozni a döntést: hat magyar régió legizgalmasabb helyeit gyűjtöttük össze egy praktikus, áttekinthető nyomtatott kiadványban, 156 oldalon, hogy iránytűt adjunk az ország felfedezéséhez.

Nem ez az első alkalom, hogy a We Love-brandhez közvetlenül köthető Budapesten és Balatonon túli tájakra merészkedünk. 2018 óta megjelenő nyomtatott kiadványaink közé tartozik a We Love Hungary útikönyv is, amelyek nyári és téli változatát a vidéket jól ismerő, helyi újságírókkal közösen állítottuk össze évről évre.

2020 és a koronavírus nehezített terepre kényszerített minket – nemcsak az erőforrások, hanem a turisztikai kilátások terén is, ennek ellenére úgy gondoltunk, igenis esélyt kell adni ennek az évnek is, hogy kihozzuk belőle a legtöbbet. Mert nemcsak a főváros és a magyar tenger, hanem a Dunántúl egyéb tájai, valamint a keleti régió is megérdemli, hogy felfedezzük és értékeljük mesés kirándulóhelyeit, vendégmarasztaló tájait, színvonalas éttermeit és bárjait.

Újra megmutatjuk tehát, mit érdemes megnézni, hova érdemes beülni olyan nagyobb városokban, mint a Sopron, Pécs, Debrecen, Szeged, Eger és Miskolc, és természetesen arra is adunk konkrét tippeket, a környékükön merre érdemes elindulni, túrázgatni. Nem feledkeztünk meg a Tokaj-Hegyalja gasztronómiai különlegességeiről, káprázatos dűlőiről, valamint a Mátra és Bükk vidékeiről sem, ahol hemzsegnek a jobbnál jobb kirándulóhelyek és biciklis útvonalak. Összeállításaink a kihagyhatatlan és rejtett látnivalókat és gasztrohelyeket egyaránt számításba veszik, legyen szó pompás kastélyokról vagy ősi templomokról, országos hírű éttermekről vagy eldugott, kis családi cukrászdákról – mindezt látványos fotókkal, praktikus, áttekinthető toplistákkal, érdekességekkel és naprakész információkkal.

Sajnos országszerte nagy bizonytalanság övezi a rendezvényeket és a fesztiválszezont – így idén a programok és a kultúra terén nem tudtunk olyan alapos merítést nyújtani, ahogy tettük azt a korábbi években. Egy dolog azonban nem változott: a We Love Hungary-kiadványok továbbra is ingyenesek és elérhetőek angol nyelven is. A We Love Budapest és We Love Balaton útikönyvekkel együtt országszerte megtaláljátok a Tourinform irodákban, különböző vendéglátóhelyeken és múzeumokban, kulturális központokban. Ha online lapoznátok át, ezen a linken nyílik rá lehetőség.

Címkék