Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Hűsítő italokkal és kedvenc bárjátékainkkal múlathatjuk az időt a dekkben, amíg a koncertek újra beindulnak!

Szerzők

  • sponsored WLB

2020. 06. 26. 16:07

A szemfülesek már észrevehették, hogy a Papp László Budapest Sportaréna személyzete újabban remek italokat szolgál fel a dekk nevű közösségi térben. A kisebb létszámú koncertekre már nem kell sokat várnunk, de addig is ha egy laza helyre vágyunk, ahol a barátságos hangulat alap, az italfelhozatal kitűnő, és még kedvenc nyári bárjátékaink is adottak, irány a dekk!

Családbarát, kutyabarát és biciklibarát közösségi tér és sörkert, a Budapest Aréna teraszán – ez a dekk. A Papp László Budapest Sportaréna szomszédságában működő bárban tudunk kedvünkre inni-enni, van teqball, pingpong, kosár, a gyerekek pedig krétával élhetik ki kreativitásukat. A pompás long drink akciókért, a fergeteges csocsópartikért és a parajos-fetás lepényükért feltétlenül érdemes benézni.

Fotó: Dekk

Fotó: Dekk

Az Arénába is nemsokára visszatér az élet, de addig is szürcsöljetek el egy Aperolt a dekk teraszán, és vegyetek részt szuper programjaikon – most hétvégén például egy igazi bográcsvacsorával készülnek. A menü: pincepörkölt, kovászos uborkával, friss fehér kenyérrel. További részletek ITT.

Hasonló tartalmak

Admin mode