Biztonságos és gyors kiszállítás, akár pár óra alatt – a Bortársaság a legjobb borokat és különleges válogatásokat visz az ajtónkig.

Aki teheti, tényleg próbálja meg redukálni a lakáson kívül töltött időt – egy hét alatt rengeteg szolgáltatás állt át online kiszállításra, így valóban megtehetjük, hogy a négy fal között várjuk a végét. Bár a Bortársaságnál nem újdonság a kiszállítás, a jelenlegi helyzetre gyorsan reagálva bevezettek pár újítást, hogy még inkább megkönnyítsék a dolgunkat – még akkor is, ha amúgy nem vagyunk annyira jártasak a szép borok világában, csak lelkes fogyasztók vagyunk.

A tapasztaltabbak számára továbbra is van lehetőség arra, hogy saját maguk válasszák ki a kiszállítandó bort – a Bortársaság honlapján, csak úgy, mint eddig megtalálhatjuk a készleten lévő, hazai és külföldi borászatok tételeit, amelyekből kedvünkre szemezgethetünk.

Ha nem annyira biztos a kezünk, vagy nincs konkrét elképzelésünk, akkor rájuk bízhatjuk magunkat - fehér-, rozé- és vörösborokat tartalmazó hatos csomagjuk is elérhető. És bár az időjárás nem mutatja, március van, nem február, így egy fehér-, rozé- és vörösborokat is magába foglaló márciusi szelekciót is választhatunk. Ezekre a 6 darabos válogatásokra 15% kedvezmény és ingyenes házhoz szállítás is jár. 

A házhoz szállítást a Bortársaságon keresztül intézhetjük – fontos tudni, hogy a palackok alkoholos fertőtlenítésen esnek át, majd 10 napig pihentetik őket egy lezárt teremben, így biztosak lehetünk benne, hogy az otthonunkba érkező tételeket nyugodtan elfogyaszthatjuk. A kialakult helyzetre való tekintettel az eddig az ingyenes házhoz szállításhoz szükséges, 15.000 Ft-os limitet 10.000 Ft-ra csökkentették. Ha valamiért későn ébrednénk rá, hogy pár órán belül sürgősen borra lesz szükségünk, akkor expressz házhoz szállítást is kérhetünk – így 2550 Ft ellenében 4 órán belül kiérkeznek a választott tételek.

Címkék