We Love Budapest: Mennyire ugrottak meg a kiszállítási kérések péntek óta, és mire számítotok, mennyire fog még a következő hetekben?

Juhász Alexandra:
Az igény az éttermek felől drasztikusan megnőtt, és számítunk rá, hogy ez még folytatódni fog. A megrendeléseken is érezzük a hátását, de még nem olyan kimagasló – itt a következő hetekben várjuk az emelkedést a rendeletek és az otthon kifogyó készletek függvényében. 

WLB: Előreláthatólag mennyi éttermet tudtok bevonni a rendszerbe még?

J. A.: Bármennyit azok közül, akik a jelenlegi kiszállítási területünkön helyezkednek el, de a bővítésen is gondolkozunk, hogy még többeknek tudjunk segíteni. A folyamatok jelenleg nagyon gyorsak, szinte mindent tudtunk digitalizálni, az éttermek is partnerek most a folyamatok gyorsításában, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk.

WLBMilyen kritériumoknak kell megfelelniük a frissen belépő helyeknek?

 J. A.: Az újonnan belépő helyek körében is igyekszünk tartani a Wolt minőségi standardjeit, hiszen nem szeretnénk csalódást okozni a megrendelőinknek, ezzel azonban nincs is gond. Kiváló, minőségi éttermek csatlakoztak hozzánk az elmúlt napokban, akiknek csökkent a forgalma a kialakult helyzet miatt, így most már őket is az otthonukban élvezhetik a megrendelők. Annak örülünk, ha valaki elő tud készülni és kész menüvel, fotókkal jelentkezik hozzánk, hiszen ebben az esetben a folyamatok gyorsabbak tudnak lenni, a megkereséshez képest akár pár órán belül indulhat valakinél a kiszállítás.

WLB: Hogy néz ki az érintésmentes kiszállítás, mennyire tudjátok ellenőrizni, hogy az éttermek betartják-e a fokozott előírásokat?
 

J. A.: Az éttermeket mi kérni tudjuk csak a szabályok betartására, de úgy látjuk, mindenki teljes mértékben a saját ügyének tekinti, és erőn felül tesz meg mindent a higiénia érdekében. Kérjük tőlük azt is, hogy a zacskót mindenképp zárják le és felvevőpontokat alakítsanak ki a futárok részére az étteremben, ne adják át nekik a csomagot.

Az érintkezésmentes kiszállítás funkció alapvetően a megrendelő és a futár találkozására vonatkozik. A kosár véglegesítésénél kiválasztható, hogy valaki érintkezésmentes kiszállítást szeretne, ebben az esetben a futár a kommentben megadott helyre kézbesíti az ételt, és mivel a megrendelő a teljes folyamatot tudja követni az applikációban, pontosan tudja, mikor érkezik az. Eddig csak javasoltuk a megrendelőknek ennek a használatát, viszont mostanra ez lett az alapbeállítás, és arra kérjük őket, hogy csak nagyon indokolt esetben kérjék a direkt átadást.

Címkék