Adventi játékunk során rengeteg szuper képeket küldtetek nekünk az ünneptől inspirálva, így most a szerelem piros betűs napján is játékra buzdítunk titeket. Legcsodásabb képeitek most is értékes ajándékokat érnek!

A Valentin-nap sokunkból sokfajta érzést vált ki: míg egyesek őrült mámorban készülnek a romantika éltetésére, mások dacosan feketét öltenek és anti-Valentinként tüntetnek a szakítás témájú bulikban. A Bálint napján tartott ünnep bár külföldi gyökerekkel bír, tagadhatatlanul felüti fejét fővárosunkban is minden évben. Mi azoknak a táborát erősítjük, akik szerint nem túlzás megemlékezni erről a fantasztikus érzésről, és átszellemülni a szívecskés napon, ezért aztán nyereményjátékkal készültünk nektek, amivel bezsebelhetitek exkluzív ajándékainkat.

Február 14-ig ismét a kreativitásé a főszerep: készítsetek szerelmes témájú fotókat, és lássátok el a #wlbvalentin hashtaggel, amikor posztoljátok őket Instagramon. Lehettek kreatívak, különlegesek vagy viccesek, inspirálódjatok és inspiráljatok, hogy a rózsaszín köd minél több olvasót elérjen. A téma bárki és bármi lehet, amiben a szeretetet, a szerelmet látjátok. Kutyások, párok, Budapest-rajongók, tietek a pálya!

Posztolni most is megéri, hiszen nap mint nap álomrandi-alapanyagnak beillő ajándékok találnak gazdára a legnépszerűbb képek alkotói között. Ha látod magad előtt, amint pároddal egy extra koktélt szürcsölsz a Hotel Kempinskiben, vagy ahogy áztatjátok magatokat a The Aquincum Hotel Budapest spa részlegén, és azt is el tudod képzelni, hogy előkelő ételeket habzsoltok a The Station étteremben, akkor készítsd a telefonod, és mutasd meg, milyen a te Valentin-napi képed!