Az idei karácsony előtti időszak minket is megihletett, összeültünk, ötleteltünk, majd megvalósítottuk az első megvásárolható We Love Budapest-es termékeinket, amelyek ráadásul fenntartható anyagokból készülnek.

Az idei év sok szempontból nem volt könnyű, és úgy tűnik, a karácsony is szűkebb körben fog telni. Kicsit minden lelassult, a város az eddigi nyüzsgő, lüktető arcához képest egy csendesebb részét mutatja, de továbbra is itt van nekünk. A We Love Budapest csapata nem állt meg – elkezdtünk gondolkozni, hogy mivel tudnánk kedveskedni az olvasóinknak az ünnepek előtt – némileg reflektálva a mostani helyzetre is.

Ebből születtek meg az első megvásárolható termékeink: fenntartható anyagokból készült felvarrókat (1200 Ft)vászontáskákat (4500 Ft) vehettek vagy ajándékozhattok azon szeretteiteknek, akik rendszeres követői az oldalunknak, vagy csak szimplán szeretik Budapestet. Ha szeretnétek például környezetbarát módon becsomagolni az ajándékokat, akár táskáinkba is beletehetitek azokat!

A felvarrókat és a vászonszatyrokat az Alleeban található Ajándék Terminálba juttattuk el, így limitált szériában december 15-től már el is érhetitek, ha arra jártok egy ajándékbeszerző körút alkalmával. A későbbiekben egyéb termékekkel is készülünk, ugyanis jövőre 10 éves lesz a We Love Budapest, így arra még több izgalmas tárggyal és meglepetéssel jövünk majd!

Címkék