Egy ünnep, amit minden héten megülhetünk. A brunch rajongóinak köre már fővárosunkban is egyre csak terebélyesedik, nem csoda, könnyű odalenni a lassú tempóban eltöltött, finomságokban dúskáló reggelekért. A Cafe Brunch a nevéhez illően a reggeli fogásokra specializálódott, és már három helyen várja a minőségi ételekre éhes vendégeit.

Van, akinek a reggeli úgy jó, ha degeszre eheti magát, van, aki az egészséges falatok híve, egyesek a szirupban fürdő palacsintáról álmodoznak, mások az otthon ízét megidéző klasszikusokat keresik, és létezik egy hely, ahol mindenki vágyát teljesítik. A Cafe Brunch koncepciója pofonegyszerű: képzeljük el, hogy nézne ki a reggelik mennyországa, és alkossuk meg.

Angol reggeli kolbásszal és baconnel, bundás kenyér fokhagymás tejföllel, házi mártogatósok frissen sült kenyérrel, french toast, pink hummus, egészséges granola- és zabkásavariációk vegán változatban is, avokádó toast és háromemeletes palacsinta is szerepel a színes reggeli kínálatban. Az ételek mellé tökéletes kompánia a több fajta friss, vitamindús turmix hazai termelőktől vásárolt zöldségekből és gyümölcsökből, fáradt reggeleken felráz az immunbooster gyömbér shot, a holland forró csoki lélekgyógyító hatással bír, és a reggelik állandó sztárvendége, a kávé sem hiányozhat az itallapról.

A feketét nagyon sok változatban kérhetjük, van például espresso tonic, chai latte, red velvet cappuccino és matcha latte is. A friss kávé a Budapest Kávé nevű, magyar kézműves pörkölőből származik, kifejezetten a hely ízlésvilágához szabva – az étteremben egyébként tudunk belőele vásárolni otthonra is, szemes és kapszulás formában. A napindító üzemanyagot a rohanósabb reggeleken kérhetjük elvitelre, praktikus és környezettudatos boomerang pohárban.

Tökéletes családi program a Cafe Brunch legújabb, Fővám téri egységébe ellátogatni: a Duna–parton található hellyel szomszédos játszótéren a legkisebbeké a terep, a reggelizőben pedig a négylábú családtagokat is szívesen látják. A teraszos időnek lassan vége, de a hely nagy üvegablakainak köszönhetően bentről is maximálisan élvezhetjük az őszi táj romantikáját, a Szabadság híd látványával párosuló nyugodt kis utca báját. A belvárosban egyébként még két helyen találhatóak meg – a Bajcsy-Zsilinszky út 19/b és a Hajós utca 26/b szám alatt – így bárhol van dolgunk, szinte már biztosan akad nem messze egy Cafe Brunch.

A Cafe Brunch reggelit és villásreggelit kínál a hét minden napján reggel 8 órától, készülnek könnyű ebédek is szezonális levessel, tésztákkal és reformsalátákkal 11:30-tól, a nap végére pedig nem csak finom vacsorára érdemes beülni, egyet fizet, kettőt kap koktélakciókkal és minőségi borokkal várják a lazítani vágyókat. Online asztalfoglaláshoz keressétek fel weboldalukat!

Címkék

Elérhetőségek

Cafe Brunch Budapest – Fővám tér 1056 Budapest, Fővám tér 2-3. Facebook-oldal Weboldal