A Junior Prima és Hemző Károly-díjas fotográfus munkái október 15. és november 14. között tekinthetők meg a Capa Központ – 8F Galériában, ráadásul ingyen. Csudai Sándor többek között a We Love Budapest számára is rendszeresen fotózik, úgyhogy már csak ezért is külön büszkék vagyunk rá.

Csudai Sándor vérbeli fotóriporter. Szünet nélkül járja az utcákat és képeket készít a városról meg benne rólunk. Ez a folyamat pedig a pandémia idején erősödött fel igazán. Csudai a megfigyelő objektív, de egyáltalán nem érzéketlen nézőpontjából készíti fotóit, melyek „történetei” a közös tereinkben játszódnak. Egyszerre nyugtalanító, mégis elbűvölő város képe rajzolódik ki a fotók alapján.

Csudai képein ismerős, mégis egy egészen új világ születik a szemünk előtt. Emberek nélküli Hősök tere a tavaszi napsütésben, maszkos, álarcos járókelők, bevásárlók, érettségizők és a posta előtt hosszú sorban ritkásan álldogálók. 2020 már biztosan történelmi év lesz, és ezt a furcsa, világméretű, közös élményt ragadják meg és adják vissza Csudai Sándor fotói.

Végezetül mutatunk pár képet a fotóiból, melyeket a We Love Budapest számára készített:

Címkék