A rockzene egyik elpusztíthatatlan hőse, a Black Sabbath egykori kapitánya No More Tours 2 nevű turnéjával a Budapest Arénában lép fel 2022. február 2-án.

Ozzy eredetileg idén őszre tervezett hathetes turnéja – mint annyi minden más is – a koronavírus-járvány miatt tolódik, de nem a jövő évre, hanem még eggyel későbbre: 2022. január 26-án indul Berlinből. Ezúttal azonban nekünk kifejezetten jól jött a turné-eltolás, mert abban eredetileg nem szerepelt Budapest, az újragondolt turné viszont már tartalmazza.
 
A budapesti koncertre október 30-án 10 órától a regisztrált Live Nation-tagok tudnak jegyet vásárolni, a teljeskörű jegyértékesítés pedig 2020. november 2-án 10 órakor kezdődik el.  A belépőket a Live Nation a Funcode oldalakon keresztül lehet majd megvenni.
 
Ozzy Budapestre Berlin, Prága és Zürich után érkezik, majd megy tovább Madridba, Bolognába meg egy rakás további európai városba. Összesen 19 koncertet ad a rockveterán a bő másfél hónapig tartó turné során, mely március 14-én zárul Glasgow-ban. 

Címkék