A Paris Budapest Restaurant egyedülálló kulináris élvezetet biztosít vendégeinek egy olyan környezetben, mely a főváros legcsodálatosabb látványosságait gyűjti maga köré.

Az új év megkezdésével sokunkban él a vágy, hogy az egészségesebb táplálkozás fogadalmát ezúttal megvalósítsuk, és az ünnepi zabolátlan evés-ivás jeleinek búcsút intsünk. A Paris Budapest Étterem egész hónapban különösen tápláló és vitaminokban dús ebédmenüvel várja vendégeit, a ‘DETOX JANUÁR’ jegyében.

A francia, nemzetközi és magyar vonalon alkotó étterem Budapest központi részén, különleges panorámával és változatos ínyencségekkel készül vendégeinek, mindennap. Az étterem hatalmas ablakain át fővárosunk legszebb építményei a Lánchíd, és a Budai Vár tárul elénk, miközben elveszünk a fenséges falatokban. Az étterem egyedi látványkonyhájának köszönhetően közelebb kerülünk a főzési folyamathoz, és bepillantást nyerhetünk az ételek különleges elkészítésének titkaiba.

A Paris Budapest Étteremben az év első hónapjának fogásait a megtisztulás és a teljes feltöltődés inspirálta. Az étterem séfje és csapata a legfrissebb alapanyagokból és a legkímélőbb konyhatechnológiai eljárásokkal készít ínycsiklandó fogásokat a ‘DETOX JANUÁR’ időszakában. A gőzölgő sárgarépa-krémlevest a gyógyhatású gyömbér és kurkuma teszi igazán egészségessé, az avokádósaláta a babbal és a túróval lesz egy igazi fehérje bomba.

A desszertek is az egészség oltárán készülnek, így garantálva a lelkiismeret furdalás nélküli bűnözést. A vaníliás chiapuding, a kivis-maracujás zsírszegény joghurtkrém, vagy a mangós-kókuszos granola garantáltan bűntudatmentes élvezet!

A menü összeállításánál ezúttal az átlagosnál is jobban odafigyelnek arra, hogy a vegetáriánusok és speciális étkezési igényűek is kedvükre válogathassanak. A menü hétköznap és hétvégén is elérhető, 12 órától délután 4 óráig. A kínálat minden héten változik: 4-féle előételből, főételből és desszertből lehet választani, a kétfogásos menü 3400 Ft, a háromfogásos menü 4100 Ft.