Egyelőre csak koncertekkel, de megkezdi az őszi szezont Józsefváros kultikus szórakozóhelye, szintén a VIII. kerületben.

A 2013-ban a Bókay János utcai épületben nyílt kocsma-közösségi tér-koncerthelyszín idén júliusban búcsúzott el otthonától, mikor a tulajdonos nem hosszabbította meg a szerződésüket, és inkább eladta a telket.

Az új helyszínt megtalálták az Orczy úton, és honlapjuk szerint igen fontos társadalmi missziót szánnak neki: az épület közösségi házként fog működni a helyi közösségek és szomszédok bevonásával, lenne bölcsőde és napközi, közösségi iparosműhely, szerszám- és eszközbérlés, minőségi és elérhető árú étkezés, zenei próbaterem is a helyiek számára.

Egyelőre viszont csak próbaüzemmódban tesztelik a helyet, a koncertteremben lesznek programok szeptember 5-től, csütörtöktől.

Héthat Klubbék hangolnak rá minket elsőként az új helyre és az őszre, pénteken pankbuli várható, szombaton pedig Galactic Jackson és barátai - Mesterházy & Leidal húzzák föl a tempót fokozatosan, hogy este végére kicsit elképzelhessük, milyen lesz, amikor már nem tesztüzemben dübörögnek a falak.” – írják a nyitóesemény szövegében.

A hivatalos címük 1089 Budapest, Orczy út 44-46., ami a Lukoil benzinkúttól a Bárdi autó telephelyéig az egész sorra vonatkozik. A bejárat közvetlenül a Budapest TV bejárata mellett található.