Drasztikusan megváltozik a Széna tér – megszűnik a Széna téri autóbusz-állomás és parkoló, a helyén 2020-ra egy zöldebb park lesz. A járatok indulási helye átkerült a Széll Kálmán térre.

Megindult a Széna tér felújítása, amely keretében az eddig itt működő buszpályaudvar augusztus 10-ével részben átkerült a Széll Kálmán térre. A Volánbusz Zrt. közleménye szerint a Zsámbéki-medencébe (Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Zsámbék, Mány, Szomor, Gyermely, Bicske, Bajna, Nagysáp, Herceghalom, Telki, Perbál, Budajenő és Tök) induló járatokat ezentúl a tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán találhatjuk. Ide ősszel fedett utasvárókat is kiépítenek majd, a jegyeket pedig a környező automatákban vagy a BKK ügyfélközpontjában lehet megvenni.

A Széna téren a megálló épületeinek a bontása már meg is indult, a parkolót is felszámolják, és a Csalogány és a Hattyú utca elejét is felújítják. A szomszédos Széll Kálmán térhez és a hamarosan elkészülő Széllkapu projekthez illeszkedő új tér várható átadása 2020.