Most tiéd lehet a Margit-sziget, de megveheted akár a Citadellát is! Újraélhetjük a Monopoly-lázat: az új Budapest tematikájú társasjáték nemsokára kapható lesz a boltokban.

Most úgy is bejárhatod Budapestet, hogy valójában egy asztal mellett ülsz – megjelenik ugyanis a Monopoly társasjáték Budapest-különkiadása. Mi lehet izgalmasabb, mint körbejárni Budapestet egy társasággal, úgy, hogy mindez pénzbe sem kerül? A vadiúj Budapest-kiadásnak köszönhetően újra megérkezik a kedvenc társasjátékunk, fedelén a kikukucskáló cilinderes öregúrral, így felidézhetjük azokat a korábbi emlékeket, mikor családtagjainkat és barátainkat megrövidítettük, kiraboltuk, mégis jól szórakoztunk.

Most itt az ideje, hogy újra játszhassuk a játékot – csak ezúttal olyan népszerű budapesti látnivalókkal, mint például a Lánchíd és a Hősök tere, persze csak mint kellékek. A Winning Moves, a világ legnagyobb hivatalos forgalmazója a Hasbro és a Monopoly márkának – olyan játékok fűződnek a nevéhez, mint a Monopoly Friends, a Game Of Thrones és a Harry Potter Cluedo játékai – most elkészítette a Monopoly Budapest kiadását.

A játéknak a We Love Budapest lett a hivatalos médiapartnere. A Monopoly a város leghíresebb és leglenyűgözőbb látványosságaira fókuszálva kínál szórakozást, egyébként már 200 városhoz készült egyedi játék korábban, többek között New York, Edinburgh, Sydney, Róma és Dublin nevezetességeit ismerhetjük meg.

A Budapest-tematikájú játék magyar nyelven jut el a boltokba nemsokára. Addig is a további részletekért kövessétek Facebook- és Instagram-oldalunkat, mert hamarosan lehetőségetek lesz arra, hogy velünk játsszatok, és nyerhessetek egy saját budapesti Monopolyt!