Biztosak vagyunk benne, hogy ti is ismeritek a fiút, aki elektromos citerájából egészen földöntúli, melankolikus dallamokat csalogat elő Budapest közterein, elszórakoztatva az utca népét a belvárosban. Ő Sztojka, a #ZenélAzUtca portrésorozat harmadik epizódjának főszereplője, amelyet a We Love Budapesten nézhettek meg először! Polgár Odett énekesnő áll az izgalmas és érdekes projekt mögött: videóival egy valóságos képet szeretne mutatni arról, mit is jelent utcazenésznek lenni a fővárosban.

Odettben két éve fogalmazódott meg a #ZenélAzUtca ötlete, Kristófnak köszönhetően, akiről 

;t=302s&index=2&list=PLczX7eoQajRPNHHol7nWjZfv4_3HiSioE">a legelső részt is forgatta . Egy bevásárlóközpont mellett elhaladva hallotta őt zenélni, és egyszerre több kérdés megfogalmazódott benne: miért pont az utcán zenél egy ennyire fantasztikus énekes, zenész? Vajon van saját dala? Tisztában van vajon azzal, hogy mennyire tehetséges? Miért nincs zenekara, egyáltalán szeretne? Hasonló kérdések persze sok mindenkiben felmerülnek, ha egy tehetséges embert hallanak az utcán zenélni, Odett viszont fogta magát, és amellett, hogy megismerkedett a zenészekkel, elszánta magát arra is, hogy vlogjában bemutassa őket másoknak.

A keresgélést teljesen nulláról kezdte, de mivel a téma az „utcán hever”, és Odett szívesen közlekedik gyalogosan, többnyire szembejöttek az alanyok. Az áprilisban debütáló negyedik rész főszereplőjét egy YouTube-komment alapján nyomozta ki. A 

;t=302s&index=2&list=PLczX7eoQajRPNHHol7nWjZfv4_3HiSioE">legelső részben Kristóf , a másodikban 

Enikő történetét  ismerhetjük meg – ő például a biztos irodai állást cserélte fel az utcazenélésért. Sztojkát pedig már mi is láttuk mindenfelé a városban, és sok meglepő dolog kiderül róla a legfrissebb videóban:

A csapat havonta új résszel jelentkezik, Odett alkotótársai a projektben Hajnal Stefi (szerkesztő, vágó, operatőr) és Petyánszki Krisztián (operatőr, vágó). Minden epizód két részből épül fel, az elsőben megismerhetjük az előadókat, majd Odettel közösen egy dalt is előadnak – természetesen nem máshol, mint az utcán. 2019 végére a feldolgozott 12 dalból várhatóan egy album készül, de előtte még a videósorozat pár szereplője Odett akusztikus koncertjén is közreműködik április 12-én az Akváriumban.