shopping

szerkesztés

Egy butik a szeretet, a girl power és a divat jegyében – ilyen a Paula Store Budapest

Szerzők

  • We Love Budapest

  • Kollár Bálint

2019. 03. 26. 15:41

A Paulay Ede utca legújabb concept store-ja azzal a céllal nyitott meg, hogy lehetőséget biztosítson olyan márkáknak, amelyeknek fontos a vevőikkel való személyes kapcsolattartás, és szeretnének saját üzlet szintjén gondolkodni. Ez egyelőre négy hazai brandet – a Ginte Accesoriest, a Lindamelindát, a NESshoest, valamint a Vengrubaget – takar, de az alapítók fejében már most számos jövőbeli terv, kollaboráció, koncepció terve kavarog.

„A Paula Store Budapest alapjaként azt a célt tűztük ki, hogy lehetőséget biztosítsunk olyan márkáknak, akik szeretnének saját üzlet szintjén dolgozni, de valamilyen okból még nincs meg rá a lehetőségük" – mesél Makk Melinda, a LINDAMELINDA márka alapítója a kezdetekről.

Fotó: Csudai Sándor - We Love Budapest

„A tervünk az volt, hogy a jól ismert márkák mellett a friss tervezők is lehetőséget kapjanak, és hogy olyan embereket vonzzunk be, akik számára fontos a személyes találkozás a tervezővel. Ennek a szellemében álmodtunk meg mindent, beleértve a belső tereket is, mi magunk festettük a padlót, a falakat, terveztük meg a csillárt, és készítettük el az általad is látott bútorokat – amikre a saját termékeink kerülnek."

Fotó: Csudai Sándor - We Love Budapest

A fentebb használt többes szám nem véletlen: a concept store négy márka összefogásából született. A LINDAMELINDA mellett a VENGRU, a NES Shoes, valamint a GINTE Handmade kollaborációjából. Míg utóbbi természetes anyagokból (bőrből, kristályokból, gyöngyökből) készít praktikus és kényelmes kiegészítőket, addig Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás közös brandje szinte teljes mértékben személyre szabható, így az egyéniségünket a lehető legnagyobb mértékben tükröző táskáival hódít.

Fotó: Csudai Sándor - We Love Budapest

De a kínálatban találhatunk még etikus elvek mentén készült, egyszerű formavilágú, limitált szériás cipőket, és persze a már említett LINDAMELINDA klasszikus vonalvezetésű, nőiesebb darabjait is. Bármi is tetsszen meg nekünk, ott lesz az adott darab tervezője, hogy válaszoljon a kérdéseinkre, vagy stílustippeket adjon, így sokkal személyesebb élmény ide betérni, mint egy fast fashion üzletből hazavinni egy olyan darabot, amire igazából nincs is szükségünk.

Fotó: Csudai Sándor - We Love Budapest

De akkor sem kell kétségbe esnünk, hogy ha nem találunk olyat, ami nekünk tetszik: a lányok szeretik a közös ötletelést, és rendelésre is készítenek darabokat. A különböző szezonális kollekciók pedig már itt fognak debütálni, így mindenképp érdemes lesz időről időre visszatérni – már csak azért is, mert sok megvalósításra váró ötlettel akarják még feldobni a belső teret.

Hasonló tartalmak

Admin mode