Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

szabadidő

szerkesztés

Örök klasszikus vadonatúj kalandokkal – különleges budapesti kiadásban jelent meg a Monopoly

Szerzők

  • sponsored WLB

2019. 12. 12. 13:02

Álmodoztál már róla, hogy elfoglalod a Lánchídat? Szívesen zsebelnéd be a Hősök terét, vagy vennéd birtokba a Margitszigetet? Van egy társas, amivel újra átélheted gyermekkorod Monopoly csaták okozta felfokozott érzelmi állapotát, kicsit másképp. Ha olyan különleges ajándék után kutatsz már hetek óta, ami izgalmas körülmények között hozza össze a családot, olvass tovább!

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

Vigyázz, ha sok lángost eszel elfogy a pénzed! Ideje gyorsan lediplomázni a Liszt Ferenc Zeneakadémián, a tanulás mindig jó befektetés. A Szabadság híd mezőn vajon mi történik velünk? A Budapest tematikájú Monopoly egy friss csavarral gondolta újra az örök kedvenc családi társast. A Monopoly Top Látnivalók Budapest kiadása idén tavasszal jelent meg, és most újra megtaláljuk, limitált példányszámban így karácsony közeledtével – benne fővárosunk legcsodásabb nevezetességei kapnak főszerepet, és pillanatok alatt elrepülhetünk minden fontos látnivaló helyszínére.

Szánj egy kis időt egy hosszú Duna-parti sétára, vagy pihenj a számos termálfürdő egyikében. Látogass el a Gellért-hegyre, ahol csodás a panoráma, vagy vegyülj el a város utcáinak forgatagában, és vedd szemügyre, milyen változatos építészeti stílusban pompáznak az épületeket–a Monopoly különkiadásának köszönhetően egész Budapestet beveheted néhány dobással. Szállodát építeni a Gellért-hegyen, és várni, hogy a megfelelő mezőbe lépve rendületlenül fizessenek neked barátaid: felbecsülhetetlen érzés.

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

A táblán található látnivalók között egy különleges lila négyzetetre is felfigyelhet, aki szemfüles, ami a játék hivatalos médiapartnerét, a We Love Budapestet jelöli. A Budapest Monopolyt meg tudjátok vásárolni ezen az oldalon, remek karácsonyi ajándék mindenkinek, aki rajong a fővárosunkért, és az örökzöld társasjátékokért.

Hasonló tartalmak

Admin mode