Álmodoztál már róla, hogy elfoglalod a Lánchídat? Szívesen zsebelnéd be a Hősök terét, vagy vennéd birtokba a Margitszigetet? Van egy társas, amivel újra átélheted gyermekkorod Monopoly csaták okozta felfokozott érzelmi állapotát, kicsit másképp. Ha olyan különleges ajándék után kutatsz már hetek óta, ami izgalmas körülmények között hozza össze a családot, olvass tovább!

Vigyázz, ha sok lángost eszel elfogy a pénzed! Ideje gyorsan lediplomázni a Liszt Ferenc Zeneakadémián, a tanulás mindig jó befektetés. A Szabadság híd mezőn vajon mi történik velünk? A Budapest tematikájú Monopoly egy friss csavarral gondolta újra az örök kedvenc családi társast. A Monopoly Top Látnivalók Budapest kiadása idén tavasszal jelent meg, és most újra megtaláljuk, limitált példányszámban így karácsony közeledtével – benne fővárosunk legcsodásabb nevezetességei kapnak főszerepet, és pillanatok alatt elrepülhetünk minden fontos látnivaló helyszínére.

Szánj egy kis időt egy hosszú Duna-parti sétára, vagy pihenj a számos termálfürdő egyikében. Látogass el a Gellért-hegyre, ahol csodás a panoráma, vagy vegyülj el a város utcáinak forgatagábanés vedd szemügyre, milyen változatos építészeti stílusban pompáznak az épületeket–a Monopoly különkiadásának köszönhetően egész Budapestet beveheted néhány dobással. Szállodát építeni a Gellért-hegyen, és várni, hogy a megfelelő mezőbe lépve rendületlenül fizessenek neked barátaid: felbecsülhetetlen érzés.

A táblán található látnivalók között egy különleges lila négyzetetre is felfigyelhet, aki szemfüles, ami a játék hivatalos médiapartnerét, a We Love Budapestet jelöli. A Budapest Monopolyt meg tudjátok vásárolni ezen az oldalon, remek karácsonyi ajándék mindenkinek, aki rajong a fővárosunkért, és az örökzöld társasjátékokért.