A város legkülönlegesebb koncerthelyszíne egy szuper meglepetéssel rukkolt elő rajongóinak, akik előadóként, csapattagként vagy koncertlátogatóként vannak jelen az A38 életében. A ShipShop a Hajó legénységének legelkötelezettebb tagjainak készült.

Miért dobnánk ki a programjainkhoz készült molinókat, ha dizájntárgyakká fejleszthetjük tovább őket? – merült fel a kérdés a lebegő koncerthelyszín kreatív csapatában. A kérdés aztán ötletté avanzsálódott, és megszületett a ShipShop, ahol az egyszerű, letisztult darabok és a színes, mintás, különleges dizájner termékek közül minden Hajólátogató találhat kedvére valót. ,,Azért eresztettük vízre a a ShipShopot, mert nem csak egy tér vagyunk, ahová a látogatók koncertre és bulizni járnak: a Hajó közösség. Ugyanannyira ide tartoznak a programok látogatói, mint a stáb vagy a fellépők” – meséli az ötletgazda.

A póló és a kapucnis pulcsi alapdarabok, melyek sok minta- és színvariációban vásárolhatók meg, emellett a fedélzeten korábban használt, újrahasznosított molinókból készült, egyedi grafikával ellátott táskák és pénztárcák alkotják a kínálatot. A Hajó legújabb kollekciója mellett már néhány fellépő – ApeyZságer BalázsD.H. Peligro – is letette a voksát.

A zene szerelmeseit sem kíméli a hideg – vallják a ShipShop alkotói. Szerencsére a meleg, puha, női-férfi változatban is elérhető, vintage szabásúSailor’s Storm Hoodie-k minden matróznak megfelelő védelmet nyújtanak ezekben a hűvös napokban is.

A réteges öltözködés jegyében a webshopban prémium anyagból készült, hímzett logóval ellátott, szintén női-férfi változatban elérhető Expert Sailor’s Tee-t is találunk. Ha túl sok lenne a csík, a minimalistább megoldások kedvelőinek szól a Basic Sailor’s Teenői és férfi változata.

A webshop több táskája és kiegészítőjeújrahasznosított alapanyagból készült. Az Urban Sailor hátizsák 18 egyedi verzióban érhető el, a Sailor’s Wallet pénztárcákat pedig – amellett hogy nagy esztétikai értékkel bírnak – garantáltan lehetetlen bárhol ottfelejteni.

A fenntarthatóság jegyében készült a Sustainable Sailorvászontáska is, ami használt textileknek adott új életet, és praktikus alapdarabja lehet bármilyen ruhatárnak, vagy fontos résztvevője a csomagolásmentes bevásárlásoknak. Vidd magaddal az A38 életérzést, nézz szét a termékek között!