A DJ-producer, aki bő négy évtizedes karrierje alatt nem csak beemelte a mainstreambe a bigbeatet, és olyan slágereket rakott össze, mint a Praise You, vagy a Right Here, Right Now, először lép fel egy magyarországi klubban. Az eddigi fellépései alapján pedig garantált az egész estés extázis.

Az Akvárium eddig is erős téli-tavaszi szezonnal készült 2019-re: többek közt John Digweed, a Kruder & Dorfmeister, John Mayall és a Frank Carter & The Rattlesnakes is fellép majd náluk az elkövetkezendő hónapokban. De úgy látszik, még ehhez képest is tudnak szintet lépni: május 25-én náluk adja majd első magyarországi fellépését Fatboy Slim!

A bigbeat pápája, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Praise You vagy a Right Here, Right Now több hazai fesztiválon is bizonyította már, hogy mindenkit meg tud táncoltatni, akár akarja, akár nem – és nem lesz ez másképp a NagyHallban sem. Bár a jegyelővétel még nem indult el, érdemes lesz figyelni az eseményt, mert meglepődnénk, ha pár óránál több telne el, míg kikerül a sold out tábla.