Amikor egyik lakásból kell átköltöznünk egy másikba, az is rengeteg stresszel jár, nem beszélve arról, mikor a napi munkánkkal kapcsolatos teret, vagyis az irodát költöztetnénk. Hiszen egy iroda költöztetése után nem állhatnak hetekig dobozokban az iratok, nem lehetnek a mindennapi munkaeszközök a kupac alján. Ugyanis ha nincs munka, nincs bevétel, és amennyiben hetekig vagy akár hónapokig nem vagyunk elérhetőek a megrendelőink számára, az ügyfelek bizalma is megrendül. Szerencsére ma már elérhetőek professzionális irodaköltöztető szolgáltatások, melyek segítségével az irodánk költöztetése stresszmentesen lebonyolítható

Milyen céget válasszuk?

A stresszmentesség kulcsa a profi költöztető cég megtalálásában rejlik. Fontos, hogy olyan céggel dolgozzunk, akik kiváló referenciákkal rendelkeznek, és van tapasztalatuk irodaköltöztetés terén is.

A szakképzett, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek remek ismertetőjegye, hogy mindig betartják az előre megbeszélt határidőket, költséghatékonyan szervezik a költöztetést, és tökéletes műszaki állapotú, fiatal gépjárművekkel dolgoznak.

Egy profi cégtől az előzetes helyszíni felmérés után egyedi, személyre szabott árajánlatot fogunk kapni, melyben tételesen felvezetésre kerül, hogy mit tartalmaz a szolgáltatás, és ez nekünk mennyibe fog kerülni. Ha túl alacsonynak tűnik az ár, kezdhetünk gyanakodni, hogy valószínűleg nem leszünk maradéktalanul megelégedve az elvégzett munka minőségével. Mindenképp olyan cég mellett döntsünk, melynek ár-érték aránya a legmegfelelőbb. Biztos, ami biztos alapon keressünk a szolgáltatóról véleményeket a közösségi média felületein, nehogy olyan költöztető céget fogjunk ki, melyre már sok csalódott megbízótól érkezett panasz.

Speciális felszerelés, professzionális csomagolóanyagok

A helyszíni felmérés során a szakember minden részletre figyel, így meg tudja határozni és az ügyféllel is leegyeztetni a költöztetés lépéseit.

Számos esetben nem csupán az iratokkal teli dobozokat kell egyik helyről a másikra elszállítani, hanem egy iroda esetében olyan felszerelések is játszanak, mint a nagyobb méretű fénymásoló gépek, a recepciós pultok vagy a széfek. Ezek rakodásához speciális eszközökre és emelőkre van szükség, de egy hivatásos költöztető cég számára ez nem jelent problémát, hiszen rendelkeznek a szükséges eszközökkel. Ha szeretnénk, a csomagolás elvégzését is bízhatjuk profikra, hiszen ők biztosan tudják, hogy mit milyen csomagolóanyaggal érdemes bevonni, hogy az esetleges sérüléseket megelőzzük.

Ha te is mostanában tervezed az irodád költöztetését Budapesten, de szeretnéd mindezt a lehető legrövidebb idő alatt és lehetőleg stresszmentesen lebonyolítani, keresd a Visszuk.hu profi csapatát, akik több éves tapasztalatuknak köszönhetően problémamentesen véghezviszik ezt a folyamatot!