Júliusban jött a hír, hogy bezárják az éppen felújítás alatt álló Corvin Áruházban működő kultikus szórakozóhelyet, a Corvin Clubot. Az őszi buliszezonra viszont sikerült találniuk egy helyet, amely tartósan befogadta őket, ez pedig nem más, mint a Terem.

A bezárás oka az volt, hogy egy razzia során több bulizónál találtak kábítószert. A helyet közbiztonsági érdekből az eljárás befejezéséig, de legfeljebb egy évi időtartamra átmenetileg záratta be a jegyző. A nyárra meghirdetett bulikat ideiglenes helyeken, például a Toldiban és a LÄRM-ben tartották meg, illetve a Piarista közben található TEREM is befogadta őket. Az őszi szezont már itt kezdték, és úgy néz ki, tartósan is ez lesz az új rendezvényhelyszínük.

Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem! Az óriási belmagasságot és remek akusztikai adottságokat VOID Acoustics Hungary hangrendszerrel egészítjük ki a kifogástalan hangzás érdekében, az egyedülálló látványvilágot pedig a giga vetítőfelületeten túl az oldalfalakra rögzített LED kijelzők hivatottak biztosítani. Pánikra semmi ok, a romkocsma hangulat letisztult és igényes kialakítású környezetre cserélését túl fogjuk élni, előmenetelünkhöz hűen az underground hangulat megtartását szem előtt fogjuk tartani.” – írják Facebook-oldalukon.

A TEREM Budapest 2017 februárjában nyitott meg a Piarista Gimnázium egykori belső udvarán, amely akkor komoly átalakításon esett át, tetőt kapott és egy 800-1000 férőhelyes, minden igényt kielégítő rendezvényhelyszínt hoztak létre.