Bréking / kultúra

Mutasd meg, milyennek látod Budapestet! – fotópályázat indult tizenéveseknek

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 05. 25. 15:53

"Nekem Budapest..." címmel hirdetett fotópályázatot kamaszoknak a Tilos az Á. A résztvevőknek csupán azt kell megmutatniuk képken, mit jelent nekik kedvenc városunk. Május 28-ig lehet feltölteni a mobiltelefonnal készített, hashtaggel ellátott fotókat a közösségi fórumokora, a legjobbakat pedig június 9-én különleges ajándékokkal díjazza a zsűri.

Kifejezetten tizenéveseknek hirdetett fotópályázatot a Tilos az Á, ahol arra kíváncsiak, mit jelent Budapest a 12-18 éveseknek. A kérdés megválaszolásához bőven elég egy mobiltelefon kamerája és néhány olyan helyszínről, témáról készült kép, ami jól érzékelteti, ki hogyan látja fővárosunkat.

A képeket Facebookra és Instagramra kell feltölteni #BudapestOFF hashtaggel - ezt egész pontosan még 3 napig, vagyis május 28-ig tehetitek meg. A határidő lejárta után egy háromtagú zsűri bírálja el a képeket (Szöllősi Mátyás, fotós, Kárpáti Tibor, a Budapest OFF novellás kötet illusztrátora és Péczely Dóra, a Budapest OFF kötet szerkesztője), az eredményhirdetésre és hivatalos díjkiosztóra pedig Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Margó Fesztiválon kerül sor, június 9-én, szombaton délután 15.00-től.

A nyeremények elég vonzóak: a díjazottak ajándékba kapják

a vadonatúj Budapest OFF című novellás kötetet, és valaki megnyerhet egy különleges, fényképezős délelőttöt Szöllősi Mátyással (Budapest Katalógus), aki megmutatja, hogyan érdemes Budapestet fotózni, és mire kell odafigyelni.

További részletek ITT.

Hasonló tartalmak