"Nekem Budapest..." címmel hirdetett fotópályázatot kamaszoknak a Tilos az Á. A résztvevőknek csupán azt kell megmutatniuk képken, mit jelent nekik kedvenc városunk. Május 28-ig lehet feltölteni a mobiltelefonnal készített, hashtaggel ellátott fotókat a közösségi fórumokora, a legjobbakat pedig június 9-én különleges ajándékokkal díjazza a zsűri.

Kifejezetten tizenéveseknek hirdetett fotópályázatot a Tilos az Á, ahol arra kíváncsiak, mit jelent Budapest a 12-18 éveseknek. A kérdés megválaszolásához bőven elég egy mobiltelefon kamerája és néhány olyan helyszínről, témáról készült kép, ami jól érzékelteti, ki hogyan látja fővárosunkat.

A képeket Facebookra és Instagramra kell feltölteni #BudapestOFF hashtaggel - ezt egész pontosan még 3 napig, vagyis május 28-ig tehetitek meg. A határidő lejárta után egy háromtagú zsűri bírálja el a képeket (Szöllősi Mátyás, fotós, Kárpáti Tibor, a Budapest OFF novellás kötet illusztrátora és Péczely Dóra, a Budapest OFF kötet szerkesztője), az eredményhirdetésre és hivatalos díjkiosztóra pedig Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Margó Fesztiválon kerül sor, június 9-én, szombaton délután 15.00-től.

A nyeremények elég vonzóak: a díjazottak ajándékba kapják a vadonatúj Budapest OFF című novellás kötetet, és valaki megnyerhet egy különleges, fényképezős délelőttöt Szöllősi Mátyással (Budapest Katalógus), aki megmutatja, hogyan érdemes Budapestet fotózni, és mire kell odafigyelni.

További részletek ITT.