budapest

Tedd zsebre a fővárost! – megjelent a We Love Budapest ingyenes útikalauza

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 04. 26. 17:43

Megjelent ingyenes, papíralapú útikalauzunk Budapestről és a Dunakanyarról, toplisták gasztronómiáról, szórakozóhelyekről, látnivalókról, interjúkkal, programokkal és térképpel. Nemsokára pedig jön a Balatont és az országot átfogó két újabb szám. A terjesztési pontokon - a magazinban szereplő vendéglátóhelyeken, szállodákban, Tourinform irodákban - már megtaláljátok!

Évek óta azon vagyunk, hogy ajánlásainkkal segítsük a fővárosban élőket, vagy azokat, akiket érdekel, mi zajlik éppen Budapesten. Az angol nyelvű kiadványaink és a vizes vb-re készített különszámunk után idén tavasszal magyarul is elérhető fél éves, tavaszi-nyári útikalazunk, papíralapú formában, egy hordozható térképpel.

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Budapest

Az ingyenes kiadvány azokat segíti, akik szeretnék Budapest jó helyeit megismerni, elrejtett vagy a szemünk előtt lévő látványosságait bejárni, jót és minőségit enni és inni, szabadtéren jógázni, órákig reggelizni, tetőteraszokon lazítani, naplementéket nézni vagy jó piacokat, üzleteket, használtruhaboltokat találni.

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Budapest

Tematikus toplistáink és egyedi grafikáink mellett interjúztunk Török Andrással, Henri Gonzóval, Fekete Gergővel, az Artizán pékség megálmodójával és Farkas Andreával, a Kiskertpiac kitalálójával. Kiadványunk a városhatáron túl ível, és bemutatja a Dunakanyar, Etyek és Gödöllő szépségeit és legjobb helyeit is. A magazin a legforgalmasabb (és a magazinban is szereplő) vendéglátóegységeken, szállodákban és Tourinform irodákban érhető el, találkozhattok vele többek között a Várkert Bazárban, a Nemzeti Múzeumban, a Trafóban, a Hadikban vagy az Urániában, angol nyelvű verzióban is.

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Budapest

A főváros után a Balatont, majd Magyarországot átfogó kalauzzal is készülünk.

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Budapest

A kiadvány a DunakanyarGO-val, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel és a V4-gyel együttműködésben készült.

Online átlapozgathatjátok itt!:

https://issuu.com/welovebudapest/docs/insider_2018-ss_hun__content-previe

Hasonló tartalmak