Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / kultúra

szerkesztés

Ha már nem lesz idén Glastonbury, akkor irány a Sziget Fesztivál – külföldi oldal népszerűsíti a budapesti fesztivált

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 02. 06. 12:36

A liverpooli Echo híroldal arra buzdítja a fesztiválok rajongóit, hogy ha már kimarad az idei év felhozatalából a Glastonbury Fesztivál, akkor sincs probléma, hiszen mehetnek helyette a budapesti Sziget Fesztiválra.

A cikk szerint a mágikus, misztikus oázisban – ahogyan a lap nevezi a Szigetet – ráadásul még olcsóbb is a sör, tisztábbak a vécék és melegebb az időjárás. A Liverpool Echo bemutatja a fesztivál keletkezési körülményeit, a terület kapacitását, a fesztiválozók összetételét, és kitér az elmúlt években kapott díjakra, amivel a Szigetet elismerték valamint az idei fellépők névsorára, beleértve Kendrick Lamart, Kygót és az the Arctic Monkeys-t.

Nem utolsósorban az esemény elhanyagolhatatlan előnye, hogy Európa egyik legszebb fővárosának közepén van, így a szitizenek kipróbálhatják a budapesti fürdőket és részt vehetnek kulturális programokon, a sok fának köszönhetően pedig nem a napszúrástól lesz másnap fejfájásuk. „Ha egy olyan helyet akarsz, ahol elveszítheted magad, anélkül, hogy eltévednél, és egy szál pólóban szeretnél mászkálni, miközben barátságokat kötsz, akkor a Sziget a te helyed” – fogalmaz a lap.

Hasonló tartalmak

Admin mode