Bréking / kultúra

Júliusban ismét Budapesten lép fel Sting!

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 12. 17. 12:06

A brit énekes-dalszerző, a The Police egykori frontembere idén már adott egy Shaggy-vel közös ingyenes koncertet, jövőre viszont saját zenekara élén tér vissza. A Papp László Budapest Sportarénát július 2-án elérő My Songs című turné a teljes karrierjét felöli majd, a setlist pedig kizárólag slágerekből fog állni, az Englishman In New Yorktól az Every Breath You Take-ig.

Úgy látszik, Sting végérvényesen beleszeretett Budapestbe: 2017 és 2018 után 2019-ben is fellép Budapesten. A jövőre induló My Songs koncertjei ráadásul olyan dinamikus előadások lesznek, amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak, és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét, a The Police együttessel és szólóművészként is. A rajongók biztosan hallhatják majd többek között az Englishman In New York, a Fields Of Gold, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, a Roxanne és a Message In A Bottle dalokat Stingtől és kísérő rockbandájától.

Sting: My Songs koncertje 2019. július 2-án lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek december 18-án 10 órától kaphatók a LiveNation és a Funcode oldalán keresztül.

Hasonló tartalmak