Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

szerkesztés

Üzenet a postaládában - hagyj te is karácsonyi képeslapot ismeretlen városlakóknak!

Szerzők

  • Urbán Cintia

2018. 12. 12. 14:30

Az Imagine Budapest és a Bomo Art közös karácsonyi akcióba kezdett: az idén 10 éves túracég decemberi sétáin a résztvevők egy gyönyörű képeslapon hagyhatnak üzenetet egy véletlenszerűen kiválasztott városlakónak. A lényeg, hogy olyan ház postaládájába kerüljön a jókívánság, amit a túra során érintenek, de onnantól kezdve a sétálókra van bízva, kihez dobják be a lapokat.

Idén már 10 éve juthatunk el titkos, rejtett vagy egyszerűen csak korábban fel nem fedezett helyszínekre az Imagine Budapesttel, miközben a város történetéről hallhatunk érdekességeket. A tematikus sétákat szervező csapat részben a kerek születésnap alkalmából, részben pedig az ünnep közeledtével egy nagyon kedves akcióval készült: a Bomo Arttal szövetkezve karácsonyi képeslapokat hagynak maguk után a városban.

Fotó: We Love Budapest

Egész pontosan a séták résztvevői kapnak lehetőséget arra, hogy egy általuk választott, gyönyörű grafikájú lapon üzenjenek egy ismeretlen városlakónak. Az hogy ki lesz az illető, akinek a postaládájában landol a lap, a sétálókra van bízva: a lényeg, hogy egy olyan ház lakói kapják, ahová betekintést nyerhetünk a túra során.

Fotó: Imagine Budapest

Ez egy szép gesztus arra, hogy megköszönjük, hogy a lakók beengednek otthonukba, másrészt pedig a kis jókívánságokkal mosolyt csalhatunk valakinek az arcára.

Fotó: Imagine Budapest

Az akció december 24-ig tart, az addig elérhető sétákra ITT lehet jelentkezni. Addig is, ha szeretnétek egy kis ízelítőt látni a képeslapos akcióból, alább megtehetitek.

;t=8s

Hasonló tartalmak

Admin mode