A kultúra mindenkié, de nem jut el mindenkihez. Ezen próbál változtatni a népszerű fővárosi színház új kampányával. Úgy gondoltuk, mi is segítünk egy kicsit.

A rutinos színházi arcok felajánlották helyüket, hogy te is beülhess egy előadásra. Ez most nem komédia, tényleg ilyen jófejek a Katonába járók.” – olvashatjuk a K:Chairity kampány oldalán. Az „Add át a helyed” a Z generációhoz szeretné közelebb hozni a kultúrát, úgy, hogy közben közösségteremtő erővel is bír új kampányuk, ugyanis színházjeggyel rendelkezőknek adja meg a lehetőséget, hogy átruházzák azok számára a jegyüket, akiket szintén érdekel a színház.

A Z generáció tagjainak bár már megszokott mindenféle digitális eszköz, mégsem jellemző rájuk, hogy hónapokra előre lefoglalják színházjegyüket, így sokszor kiszorulnak a kulturális programokból.

A Katona József Színház új kezdeményezését az vezérelte, hogy színháztermei folyton csordultig vannak töltve, mégsem jut el mindenkihez programjaival, akiket valóban érdekelne a színház. A kultúrintézmény ezen változtatna most egy kicsit. Az "Add át a helyed" projekt során a jegyekkel rendelkezők át tudják adni a helyüket az érdeklődő fiatalok számára. Ha ’96 után születtél, akkor egy regisztráció után foglald le a jegyedet, majd ha megkapod, élvezd az előadást, és oszd meg élményedet a barátaiddal.

A kampányhoz olyan nevek csatlakoztak a színháztól, mint Ónodi Eszter, Borbély Alexandra, Rujder Vivien vagy Tasnádi Bence. Előadók, írók és médiumok is csatlakoztak a kampányhoz, Ott Anna, Szentesi Éva, Herrer Sára, Odett, Nagy Kata, Kemény Zsófi, az Ivan and the Parazol, Bárthfalvy Sándor, de a We Love Budapest, a Phenomenon és az Urbanplayer is támogatja a projektet.