A kultikus zenekar alapító-zeneszerzője, producere és énekes-rappere jövő márciusban lép majd fel a Papp László Budapest Sport Arénában.

Idén jelent meg Mika Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic, amelyet zenésztársának, a Linkin Park frontemberének, Chester Benningtonnak öngyilkossága ihletett. Az intenzív és személyes vallomásokat tartalmazó lemezt pedig a rapper meg is turnéztatta Észak-Amerikában, a beszámolók szerint egyszerre fájdalmas és extatikus eredményekkel. 

Így különösen örülhetünk annak, hogy az óriási sikerrel zajló Monster Energy Outbreak Tour folytatása jövőre Budapestre is eljut: Shinoda és zenekara március 12-én a Papp László Budapest Sport Arénában lép majd fel. A jegyárakról egyelőre nincs információ, csak annyi tudható, hogy november 30-án, tíz órától lehet megvásárolni őket a LiveNation és a Funcode oldalán, de a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 28-án 10 órától.