Bréking / kultúra

szerkesztés

Hat percnyi Sziget – elkészült az idei fesztivál aftermovie-ja

Szerzők

  • Kollár Bálint

2018. 11. 23. 14:36

Ugyan mióta a szervezők bejelentették, hogy a 2019-es Sziget egyik headlinere Ed Sheeran lesz, már a jövő évi fesztivált várjuk, most hat perc erejéig újraélhetjük, milyen volt a szeretet idén nyári forradalma. Az aftermovie-ban feltűnik a Gorillaz, Liam Gallagher és az Arctic Monkeys is, valamint az összes fontosabb helyszín, a Cirque du Szigettől a Colosseumig.

A “szeretet forradalma” egy nagy közös ünnep, boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni, hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban, hogy egy élhető Földet hagyjunk utódainkra, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés. Ez áll a Sziget Love Revolution kiáltványában, és ezt a nagy közös ünnepet adja vissza a 2018-as Sziget most napvilágot látott aftermovie-ja is, ami alább látható:

Az aftermovie bemutatását követően a szervezők azonnal rá is fordulnak a 2019-es Sziget programismertetésére. „A korábban közzétett Ed Sheeran koncert mellé - november 27-én - egy több mint húsz fellépőből álló listát jelentünk be, amin bőven lesznek világsztárok a legkülönbözőbb műfajokból, mellettük pedig izgalmas, friss és feltörekvő nevek is helyet kaptak” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. Mi pedig izgatottan várjuk az új neveket!

Hasonló tartalmak

Admin mode