A mai napon átadták a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőt, amely munkálatait 2017 januárjában kezdték meg.

A bővítés során egy közel 7.800 m2 területű fedett fürdőépület jött létre, és 12 új medence kapott helyet. A területen fürdőzhetünk és úszhatunk is, ahol egy 25x33 méteres, két irányban kötelezhető versenymedence és egy 10x12 méteres tanmedence kapott helyet.

A versenymedence úszóversenyek és vízilabda-mérkőzések helyszínéül is szolgálhat majd, de találunk egy finn- és egy infraszaunát is. A wellnessrészlegen 3, különböző hőfokú, élményelemekkel ellátott medencét helyeztek el, a gyerekek pedig egy sodrófolyosós, vizes játszóteret és egy foglalkoztató kuckót bevehetnek.

A szaunavilágot két oldalról is megközelíthetjük, télen ajánlott az épület felől, de a parkolók felől egyből odajutunk. Itt egyébként helyet kapott egy aromaszauna, ördögszauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás só fürdő, bioszauna, hideg- és meleg vizes merülő medence, valamint egy 36 fokos ülőmedence.

A panorámás külső teraszon egy lebegő 36 fokos inox élménymedencéből nézhetjük a környezetet, az épület mellett egy kétpályás, egész évben használható csúszdapark is létesült, és átkerült egy Barcsay Jenő által készített mozaik a lebontott újpesti fürdőből. A vendégek részére 120 db parkoló áll rendelkezésre.