A Budapest Park elszeparált, ejtőzős zónája, a Nagyszünet idén nyárra is sokféle programmal készült. Az akusztikus koncertek és újcirkusz előadások mellett keddenként ingyenes szabadtéri mozizásokra jöhetünk: a szezonban feltűnik Antonio Banderas (Desperado), Woody Allen (Rómának szeretettel), de Cameron Diaz (Charlie angyalai) is.

A Budapest Park Soroksári út felőli bal csücskében lévő Nagyszünetről többször is írtunk, így valószínűleg már nem újdonság, ha azt mondjuk, hogy ha a koncertek előtt koccintanánk még párat, ide bátran jöhetünk. Sőt jöhetünk akkor is, amikor épp nincs koncert, mert ez a füves, elszeparált rész a Parktól eltérő nyitvatartással működik.

A hét minden napján négy órakor nyit, hogy aztán egy nyugágyakkal, fröccsökkel, játékasztalokkal (hozzájuk játékokat a pultból lehet kérni) és alkalmanként programokkal megtámogatott környezetben, este 11-ig ejtőzhessünk. A programokat érdemes nyomon követni a Nagyszünet Facebook-oldalán is, mert így biztosan nem maradunk le egy Járai Márk akusztikról vagy a Firebirds újcirkusz előadásáról.

És nem maradunk le a kertmoziról sem, aminek a műsora elég változatosra sikerült. Kedd esténként, amikoregy kicsit átrendezik a teret, és a nagy LED-fal felé fordítják a színes műanyagszékeket, olyan klasszikusokat játsszanak le a Sony Movie Channellel karöltve, mint a Godzilla, a Desperado, A séf vagy A gyilkos médium. Szerencsére a mozizás egy kicsit túl is nyúlik majd a nyáron: ha az időjárás is úgy akarja, egészen szeptember végéig jöhetünk majd.

Moziműsor: