Minden eddiginél erősebb év elé néz idén a Budapest Park: a már bejelentett nevek mellé (Queens Of The Stone Age, Body Count, Billy Idol, Bullet For My Valentine) mától odatehetjük az Alice In Chainst is! A grunge/modern rock egyik ikonikus zenekara július elsején tér vissza Budapestre, 2009-es koncertjuk után először.

Az Alice In Chains a mai napig minden idők egyik legbefolyásosabb amerikai rockzenekara. Karrierjük során számos Grammy-díjra jelölték őket, több mint húszmillió eladott lemezzel, illetve egy igencsak elvakult nemzetközi, több millió főt számláló rajongói bázissal büszkélkedhetnek. A Nirvana, a Pearl Jam és a Soundgarden mellett egyike a Nagy Négyesnek, akik a ’90-es évek közepén tettek szert hírnévre Seattle-ből, és akik megváltoztatták a modern rock hangzását.

Ezért is olyan sajnálatos, hogy karrierjük során eddig mindössze egyszer, 2009 novemberében adtak önálló headliner koncertet Budapesten. Ez változik meg idén július elsején, amikoris visszatérnek - ezúttal a Budapest Parkba. A jegyértékesítés 22-én, nyolc órakor kezdődik. Az early bird jegyek 7999 forintba, az elővételes belépők 8999 forintba, a normál jegyek 9999 forintba kerülnek, a teraszról pedig 14.999 forintért lehet majd élvezni az előadást.

Ha kíváncsi vagy az idei év többi kihagyhatatlan koncertjére is, olvasd el az erről szóló összeállításunkat!