A #Dob, #Kiraly, #Astoria, #Holló, #Erzsébet, a budapesti bevásárlóközpontok és a vidéki üzletei mellett a Bajcsy-Zsilinszky úton megnyitotta az eddig legnagyobb, nagyjából 100 négyzetméteres üzletét és Magyarországon egyedülálló Barber Múzeumát a Barber Shop Budapest. 

A Gelleicsalád összegyűjtötte a szakma kincseit és relikviáit, hogy mostantól bárki megcsodálhassa őket. Olyan régiségeket láthatunk többek között a múzeumban, mint egy 1902-ben készült eredeti Koken barber chair, amelyből a világon összesen tíz darab készült.

Az újonnan nyitott szalon, a #Bajcsy stílusa tökéletesen passzol az eddigi üzletek férfias légköréhez, ahol a nők nélkül lazulhatnak a férfi vendégek. Egy privát nyitóbulin mutatták meg az újdonságot a nagyközönségnek szeptember 2-án, melyen a hangulatról a Jack Daniel’s, a megfelelő ütemekről pedig Benksi & Marwell páros gondoskodott. Az esemény további hivatalos partnere  a TörleyPezsgőpincészet volt, valamint a ReketyeSörfőzde izgalmas új kézműves söreit is kóstolhatták a vendégek.

Az este során bemutatták a Barber Shop Budapest x TDMG kollaborációjának első manifesztóját, melyet eddig csak a Sziget Fesztivál Nagyszínpadának fellépői láthattak.