A budapesti szuvenírkínálatot alapjaiban változtathatja meg ez az új, kreatív terméksorozat.

A praktikus-dizájnos, és egyelőre a gyártásra várakozó EggMap ötletgazdája egy újabb kreatív projekttel rukkolt most elő, és egy olyan sorozatot alkotott meg, amely megreformálhatná a magyar szuvenírkínálatot.

A HunCut névre hallgató terméksorozat a magyar kultúra egy-egy kihasított szeletét képviseli a turisták számára, innen a "cut" szócska is, a cél az ő szavaikkal élve az volt, hogy túlmutasson a matyóhímzés és matrjoskák világán, és rendhagyó módon mutassa be a helyi jellegzetességeket a külföldiek számára.

A tárgyak között elképesztően ötletes darabokat találunk, a Gellért fürdőt ábrázoló zuhanyfügönnyel, a Szabadság-szobros és a Szabadság hidas tartóval az otthonunkba hozhatjuk Budapestet, télre pedig jól jöhet egy parlamentes sapka vagy egy combinós sál, a konyhát pedig feldobja a Balatont idéző nádszívószál, vagy a szó szerint panelekből összerakható hűtőmágnes és a csatornafedeles nyalóka. Viszont a Bukarestet Budapesttel keverő turistáknak ez a memóriajáték nem biztos, hogy segít a problémán. Itt meg is rendelhetjük a termékeket.