A The Donut Libraryt eddig is szerettük kreatív, minőségi fánkjaiért, és tudva, hogy az ünnepekre mindig extra változatokkal készülnek, már nagyon vártuk, idén karácsonykor mivel rukkolnak elő. A mostani kollekcióban van jegesmedve, Mézi, lila Mikulás és hópehely is, amiket kétféle dobozba csomagolva az ünnepi asztalra is megrendelhetünk.

Évekkel ezelőtt eszünkbe sem jutott, hogy a fánk tematikát egy kis kreativitással a végtelenségig lehet fokozni, pedig de. Legalábbis ha valaki járt már például a The Donut Libraryben, tudhatja, miről beszélünk: van itt Oreo- és málnaszórás, cukorkás és Kinder Bueno-s díszítés, nutellás és pezsgőkrémes töltelék – többek között. A folyamatosan sokasodó és színesedő fánkok pedig kétségtelenül az ünnepekkor érik el csúcspontjukat, így ha mostanában fantáziálna valaki extra édességről, akkor indulhat is a fánkozó valamelyik egységébe.

A karácsony tematika hozott magával lila télapót, Baileys-krémes, csokidarával szórt csillagot, kókuszmázas, mandulakrémes hópelyhet, mézes-málnakrémes, fehércsokimázas medvebocsot, Mézit és ajándékot is. Ezek egyrészt nagyon jól mutatnak, másrészt finomak is: légies a tésztájuk és gazdag, krémes, épp kellően édes a tartalmuk.

A kiskörúti, újbudai és a Pozsonyi útiüzletekbe december 27-ig jöhetünk megkóstolni őket, de akár rendelhetünk is belőlük egy teljes dobozzal. Ehhez kétféle Xmas Boxot készítettek: egy Present (4100 Ft) és egy Ginger (3640 Ft) névre hallgatót. A különbséget a fánkok összetétele jelenti (az előbbibe több töltött változat kerül), de közös pont, hogy 8 darab, szuperül dekorált, karácsonyízű édességet porcióznak beléjük, amelyek tökéletesen működnek ajándékként is. Mi legalábbis örömmel elfogadnánk az ünnepi asztalra.

Ha ti is szeretnétek ilyen dobozt karácsonyra, írjátok meg a The Donut Librarynak Facebook- vagy Instagram-üzenetben, melyiket, mikor és melyik üzletben szeretnétek átvenni!