Most ismét átélhetjük a 25. Sziget legjobb pillanatait, jövőre pedig a “Szeretet Forradalma” jegyében indul el a következő 25 év.

Elkészült az idén 25 éves Sziget aftermovie-ja. Egy jó hangulatú, pörgős videót raktak össze, a vonatról leszállás pillanatától kezdve a budapesti városképekig. A kisfilm nem kerülte meg a fővárost sem, látható felülről az Óbudai-sziget és a Duna is a hidakkal, a Bazilika, a Budapest Eye és a Szabadság-szobor is. Újra átélhetjük tehát az idei Sziget legjobb pillanatait a most elkészült filmet nézegetve.

A bulik pillanatain kívül a videó végén megszólalnak a világ különböző pontjairól érkező fesztiválozók is, és megjelenik egy felhívás is, ami arra buzdít minket, hogy jövőre csatlakozzunk a második 25 évhez, a “Szeretet Forradalmához”. De addig megnézhetjük, milyen volt a Sziget nappal és éjjel, koncerteken és a koncerteken kívül, a lecsendesedett pillanatokon át az esti bulikig.

"A Szeretet Forradalma egy nagy közös ünnep, boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni, hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban, hogy egy élhető Földet hagyjunk utódainkra, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés." – írják a szervezők.