Az elmúlt években sokat változott a Kolosy tér és környéke: mivel egyre több cég is erre a környékre helyezi át a központját, így az éttermek is sorra nyílnak. Kedden az egyik legismertebb vietnami étterem, a Dang Muoi is nyitott itt egy helyet, amit a hallottak alapján rengetegen hiányoltak a III. kerületből. Az ételek szerencsére pont ugyanazok, mint például a Nagymező utcában, a koncepció azonban jelentősen eltér az eddig megszokottól.

A környéken dolgozók nagy örömére kedden hosszú várakozás után végre nyílt egy DangMuoi étterem a Kolosytér közelében, a Bécsiúton is. Annak ellenére, hogy a választék szinte pontosan ugyanaz, mint a Nagymezőutcai helyen, az egyszintes óbudai házba beköltöző étkezde mégis eltér a megszokottól, ugyanis önkiszolgáló, svédasztalos rendszerben működik.

Az „all you can eat” rendszert itt úgy oldották meg, hogy egy bizonyos időtartamra kell befizetni egy adott összeget, és ez idő alatt az ember azt, és annyit eszik a választékból, amennyit akar.

Ami egyébként nem rossz ötlet, hiszen a hely híres volt arról, hogy ebédidőben nem lehetett asztalt találni, illetve a túlterheltség miatt a kiszolgálás is akadozott, ezzel viszont az ilyen jellegű problémákat orvosolták. Ellenben ez nem jó hír az árérzékenyeknek, hiszen 2390 Ft-ot kell fizetniük hét közben egy 40 perces evésért, a 150 percesért pedig 3900-at. Ez hétvégén hirtelen megugrik 2900, illetve 4900 Ft-ra.

A választék egyébként napi szinten változik: bizonyos napokon, például hétfőnként nincs ananászostintahal és sült banán, a sokak kedvencének számító paradicsomos tofu pedig sajnos csak csütörtökönként kerül terítékre.

A hely másik előnye, hogy a kialakítása miatt nagy valószínűséggel nem lesznek nagy torlódások még csúcsidő esetében sem.