Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

Gazdára váró virágcsokrok lepték el a várost – "Virágot egy mosolyért!"

A Virágot egy mosolyért! kezdeményezésnek köszönhetően ma országszerte eldugott virágcsokrok várják új gazdáikat különböző köztereken és parkokban. A kedves akcióhoz több budapesti virágüzlet és virágkötő csatlakozott, akiknek köszönhetően a fővárost is elárasztják az árva csokrok. Nekünk nincs más dolgunk, csak megkeresni és hazavinni őket.

Az eredetileg The Lonely Bouqet nevű kezdeményezés az Egyesült Államokból és Nyugat-Európából indult, tavaly pedig a hazai virágkötő társadalom is csatlakozott az ötlet megvalósításához. A nagy sikernek köszönhetően most is virágba borítják a várost, azzal az egyszerű céllal, hogy mosolyt csaljanak az emberek arcára. A csokrokat, melyek egy virágüzletben általában 2-3000 forintba kerülnek, most ingyenhazavihetjük vagy meglephetünk vele valakit.

A virágokhoz mellékelt kísérőkártyán szerepel azoknak az üzleteknek a neve, amelyek a csokrot készítették. Ők csupán annyit kérnek, hogy egy fotóval jelezzetek vissza, hogy az alkotásaik jó kezekbe kerültek és valóban megszínesítették valakinek a napját.

Hasonló tartalmak

Ha más kell, mint a zokni és a tusfürdő – Karácsonyi vásárok, ahol magyar termékekből válogathatunk

?>

Közeledik a karácsony, ideje az ajándékok beszerzésének. Ezekben a karácsonyi vásárokban hazai tervezők, kézművesek termékei közül válogathatunk.

Elegáns ajándékok és nagy koccintások – Innen vásárolj italokat az ünnepekre

?>

Hat helyet ajánlunk, ahonnan könnyedén, akár az otthon kényelméből, online is beszerezhetitek az ünnepi italokat.

Puha és meleg talpalávaló – 6 magyar szőnyegmárkát ajánlunk

?>

Különösen a szürke téli napokon dobja fel a lakást egy-egy csodás szőnyeg. Hat magyar márkát ajánlunk gyönyörű darabokkal.

Shopping

Bormennyország, pezsgőparadicsom és a párlatok otthona – Budapesten már 6 helyen várnak a Radovin italszaküzletei

?>

A Radovin hangulatos italszaküzleteit Hidegkúttól kezdve Gazdagréten, Újbudán és Óbudán át Zuglóig számos helyen megtaláljuk.

Neked ajánlott

A