Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Budapest a legalulértékeltebb európai városok egyike

Az amerikai Elle szerint Budapest a második legalulértékeltebb európai város, ahova érdemes elutazni idén nyáron.

A nemzetközi női magazin „10 legalulértékeltebb európai város, ahova érdemes elutazni idén nyáron” címmel készített listát, amelyen Budapest a második helyen szerepel. A cikkben szó esik a város „kettéosztottságáról”: a budai oldalon az óváros szépségét, a dunai panorámát, a várat és a természet közelségét emeli ki, míg Pesten a bárokat, az Operaházat és a díszes templomokat ajánlja. Ahogy írják, „mindkét oldalt ugyanúgy érdemes meglátogatni”.

A lista első helyén a belga Bruges áll, a magyar fővárost pedig Edinburgh, Helsinki, Mostar, Porto, Salzburg, Sevilla, az észt főváros, Tallinn és Verona követi.

Hasonló tartalmak

Budapest

A karácsonyi bácsi az internetújságból

Mennyből az angyalként lépett hozzám egy decemberi délután a bácsi, kinek szemei kedélyesen csillogtak, szája pedig be nem állt. Maga volt az ajándék.

Budapest

Ahol az első hazai altatásos műtétet végezték – A Semmelweis Klinikák története

A Semmelweis Klinikák korszerű sebészetével egykor a tudomány fellegvára volt, és itt hajtották végre az első hazai altatásos műtétet.

Budapest

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

Neked ajánlott

A