shopping

Szerelmes utcatáblákkal kampányol a Telekom Valentin-napon

Szerzők

2015. 02. 14. 12:15

A Valentin-nap apropóján a Magyar Telekom egy igen egyedi reklámkampánnyal állt elő: olyan meghatározó szerelmespárokat hoz újra össze a budapesti házfalakon, akik már nem lehetnek köztünk.

Valentin-nap alkalmából a Magyar Telekom egy különleges reklámkampánnyal szeretné demonstrálni, hogy minden fizikai akadályt segít leküzdeni a szerelem érdekében. Ennek érdekében olyan szerelmespárok neveit

helyezi egymás mellé, akik már nincsenek köztünk. Az első

pár Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni volt

Újlipótvárosban, de már csatlakozott hozzájuk I. Rákóczi Ferenc és Zrínyi Ilona, Arany János és Ercsey Julianna, illetve Petőfi Sándor és Szendrey Júlia is.

Fotó: DDB Budapest

„Valentin-napon mindenkinek kijár, hogy azzal töltse az idejét, akit igazán szeret. Még azoknak is, akik fizikailag már nem lehetnek együtt. Nincs kivétel. Ezért a Telekom szívmelengető akcióval demonstrálja, hogy minden fizikai akadályt segít leküzdeni a szerelem érdekében. Ugyanis idén olyan meghatározó szerelmespárokat hozunk újra össze, akik már nem lehetnek köztünk. A híres emberek sorsához hozzátartozik, hogy mindenki megismeri a magánéletüket is: irodalomkönyvekben, történelemórákon megtanuljuk, ki kit választott párjának. Ugyanígy igaz rájuk, hogy egy idő után sorsszerűen utcatáblára kerül a nevük. Megtisztelő, ám nagyon magányos feladat ez. Ezért Valentin-napon társaságot szerzünk nekik, és a mindenki által ismert szerelmes párjuk is táblát kap mellettük”

– olvasható a DDB által kiadott közleményben.

Fotó: DDB Budapest

A táblák pontos helyszínei egy térképen lesznek láthatóak a mai napon a Telekom Facebook-oldalán. Budapesten kívül egyébként Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden, Dunaújvárosban és Pécsett is kiválasztottak egy-egy utcát/teret, törekedvén arra, hogy mindenhol olyan szereplőket válasszanak, akikről mindannyian tudunk, és akiknek valamiért az átlagosnál inspirálóbb volt a szerelemük.

Megkérdeztük, hogy mi van akkor, ha valakinek több nagy szerelme is volt (mert ez ugye nem ritkaság az életművész költőknél), és azt a választ kaptuk, hogy ebben az esetben a legismertebb pár

kerül a falra.

Azt gondoljuk egyébként, hogy ezen párkapcsolatokra nem mindig érdemes irigykedni

még akkor sem, ha a saját utunkat járva nem biztosított, hogy pár száz év múlva egy nagyvállalat reklámjának a tárgyát képezzük majd.

Hasonló tartalmak