Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Európa legjobbjai között a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Megint elismeri Budapestet a Buzzfeed: az oldal ezúttal Európa öt legjobb fürdőjéről készített egy rövid összeállítást, amelybe bekerült fővárosunk egyik ékessége is.

A cikkben megemlítik, hogy akár téli, akár nyári vakációra vagy másnaposság-kezelésre választjuk a fürdőzést, nagyot nem tévedhetünk. Angol, cseh, olasz és izlandi fürdők mellett a budapesti Széchenyit ajánlják, ahol szerintük a több mint 100 éve gőzölgő termálvízben úgy lehet relaxálni, mint egy király, plusz igénybe vehetőek különféle speciális szolgáltatások, például masszázs.

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Színes-illatos advent a Ráth-villában

December 3-tól az Iparművészeti Múzeum munkatársai is mindent megtesznek azért a Ráth György-villában, hogy a látogatóknak minél emlékezetesebb legyen a karácsonyt megelőző időszak. A Terítéken az ünnep című alkalmi kiállításhoz arra kértek tizenöt neves iparművészt: készítsenek ünnepi dekorációt a szecessziós enteriőrökbe, a muzeológusok pedig karácsonyra hangolják az évszázados asztalok terítékeit. A decemberi vasárnapokon gyertyagyújtással, múltidézéssel, mesékkel, zenés programokkal és szubjektív tárlatvezetéssel várnak minket, és abban is segítenek, hogy a kézműves műhelyben különleges anyagokból csodás karácsonyfadíszeket, valamint egyedi ajándékokat készíthessünk.

Csússz bele a télbe! – 12 budapesti jégpálya a korizás szerelmeseinek

?>

Ne hagyd, hogy a hideg elvegye a kedved a kinti mozgástól! 11 budapesti korcsolyapályát ajánlunk az önfeledt csúszkáláshoz.

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Neked ajánlott

A