Tóth Melinda korábbi tervezőtársával, Dudás Ildikóval és Berczi Dóri grafikussal karöltve alkotta meg a a 2014 Spring/Summer kollekció bevezető darabjait, melyhez Melinda később új hátizsákokat és outfiteket álmodott meg. Olyan darabokat tervezett, melyek első ránézésre nagyon nehezen kombinálhatónak tűnnek, de a színkavalkádot bátran párosítva, a mix-and-match szabálytalanságát követve igenis beilleszthetőek egy városi ruhatárba.

Hónapok óta borzolják a kedélyeket a Facebookon a pixeles hátizsákokkal, clutch-okkal, shopper bag-ekkel, de a lookbook-on kívül hamarosan élőben is tapinthatóak, beszerezhetőek lesznek az idény bizonyára legvidámabb táskái. A 2012 óta létező Daige már 4 kollekciós branddé fejlődött, és egyike azoknak a tervezői márkáknak, melyek ugyan minden idényben megújulnak, az alap koncepciójuktól és szellemiségüktől nem tértek el. 2012-ben a League kollekciójuknál ugyanúgy megjelentek a "pacás" színfoltok, színkeverések, mint a mostani modelleknél.

A "Backpack Attack" pop up vásárlási napok alkalmából a tervező továbbfejlesztette a különleges táskákat; a visszajelzések alapján úgy tűnt, növelni kell a hátizsákok pakolóterén, ezért olyan méretűekre szabták őket, hogy már egy nagyobb laptop is simán elfér a Daige zsákokban. 12 különböző mintával, duplán bélelt vízhatlan anyagból, állítható hevederrel és mágneses zárral készültek el. Praktikusra és esztétikusra sikeredtek, formavezetésük megengedi, hogy biciklizéshez, fesztiválozáshoz, vagy akár egy nyáresti bulihoz is nyugodtan viselhesd őket. Hiszen tudjuk, hogy a hátizsák bizony menő kiegészítő.