Nyárra sem kell a nyomott mintás pamutpólók, atléták és vászontáskák nélkül maradni, hiszen új színekben, új fazonokkal jelentkezett a 2013-as minifesztivál köré szerveződött csapat.

Divat szempontból attól, hogy valami egyszerű és letisztult, nem feltétlenül lesz sablonos, vagy felejthető. Sőt, jobban ki lehet használni a kevésbé karakteres darabokat, mert remekül lehet őket kombinálni. Tél végén az Einfach BerlinVintage kollekcióról adtunk hírt, mely egy speciális projekt volt. A már ismert logóval megnyomott vintage ruhadarabokból csak egy-egyet készítettek, így gyorsan lecsaptak a rendhagyó modellekre. Viszont továbbra is lehetett kapni a monokróm pulóvereket, felsőket, pólókat és néhány színesebb sapkát. A jó idő közeledtével lekerül a hoodie, indul az élet a flaszteren, praktikusabbá válnak az oversized trikók és pólók.

Aktuális volt az új holmik tervezése, a srácok nem is késlekedtek, már május első napjaitól kezdve megvásárolhatók lesznek a Látomásban. Férfi és női cuccok is lesznek, a fekete-fehér uralmat megtörik a különféle szürkés árnyalatok, vagy a türkiz. Streetstyle vonalat képviselnek, a nemzetközi trendeknek megfelelően ugyanolyan csinos lehet az Einfach Berlin felső egy szaggatott, magasderekú farmersorttal, vászon tornacipővel, mint egy ceruzanadrággal és kicsit elegánsabb kiegészítőkkel.

Most megmutatjuk az új kollekció hivatalos iambarnie-féle fotóit.