A legnaprakészebb budapesti városlakók már jó ideje a vintage butikokból szerzik be a jól megérdemelt egyedi cuccokat. A fast fashion már nem komilfó, senki sem szeretne beolvadni a nagy masszába. Az Einfach Berlin csapat ezt lovagolta meg, és igazi "telepi" cuccokat gyártottak, hogy egy csinos kis lookbookkal örvendeztessék meg a mozgalom követőit.

Az "ájnfák" egy Budapest és Berlin közötti minifesztiválként startolt, 2013 nyarán. Mi is megkérdeztük akkor a kezdeményezés motorjait, Trellay Leventét, Sólyom Lászlót és Tóth Barnabást, (iambarnie) hogy mi ez a hype, miért váltottak hirtelen a Telepen, Központban longboarddal a hónuk alatt söröző városlakók a Joy Division póló helyett az egyszerű, minimalista Einfach Berlinesre? Miért került fel a matrica számos Mais Monsieur és iambarnie képre, miért nagyobb zsiványság Budapesten Berlinről beszélni, mint Londonról? A válaszokat megkaptuk és azóta is érdeklődve figyeljük a srácokat.

Nanushka már készített egy limitált kollekciót, de a mostani Vintage Collection egészen más tészta, mert mindegyik cuccból csak egyetlen egy vár a Látomásban a legszemfülesebb hipszterekre. Egy méret, egy darab, semmi futószalag-effektus. Az egyediség így garantált, ahogy az irigység is azokra a szerencsésekre, akik gyorsan el tudják happolni az Einfach Berling Vintage Collection első darabjait. A lookbookotBarnie készítette, és jobb, ha mindenki megnyugszik szépen, mert egyáltalán nem kell csillagászati árakra gondolni egy farmerdzseki, vagy khaki military kabátka esetében. Mindenkinek elérhető lehet az összes logóval nyomott különlegesség.

Bár Rézi kutyus is megjelenik a képeken, attól nem kell tartani, hogy az Einfach Berlin csapata kutyaruhát fog gyártani 2014 telére. Szóval, irány a Látomás, hátha akad még pár nyalánkság! Nekünk a '80-as évek sícuccait idéző színes kabát a favoritunk, és reméljük, még látjuk valakin, mielőtt beköszönt a vászoncipős, napszemüveges évszak. Ha lemaradnál a Vintage Collection különlegességeiről, a Látomásban továbbra is megvásárolhatod az összes EB logós cuccot.