A Tiptont szemüvegeiről ismerjük, ám új kihívások elé néztek és az amerikai Kickstarter programba beszállva, újrahasznosított anyagokból készített "postástáskákkal". A strapabíró táskák gyártása akkor kezdődhet el, ha elérik a 3500 dolláros megrendelést.

Európából származó, organikus, biológiailag lebomló anyagokból készülnek a "Malemaker" névre keresztelt igazán nagy kapacitású táskák, melyek a mindennapokban laptop szállítására is praktikusak lehetnek, de akár egy hosszú hétvégére is összepakolhatunk bele, bírni fogja. Hogy legyen tartása, egy alumínium vázra húzták fel. Mutatós és ezáltal védi is a táska tartalmát. A megoldás persze nem új keletű, a régmúlt postástáskái vagy az orvosok által használt táskák, sőt szerszámtárolók ugyancsak hasonlóak voltak. Innen az inspiráció.

A Tipton a gemos.hu-val együttműködve kezdte meg a prototípusok elkészítését, és amennyiben a Kickstarter kampány sikeresen végződik és legyárthatják a megrendelt darabokat, továbbra is a kézműves bőrműhellyel dolgoznak majd együtt. Ez a kampány szuper lehetőség mind a fiatal dizájnerek bemutatkozására, mind új, kreatív használati tárgyak, kiegészítők megismerésére. Szurkolunk nekik, hogy összejöjjön az elegendő megrendelés, és hamarosan megjelenjenek az egyedi postástáskák Budapest utcáin.