Már több száz tesztelés érkezett a We Love Budapest és a MasterCard közös játékára, a We Try Budapestre, a hangulat pedig egyre csak fokozódik. Július 1-jén ennek örömére egy hatalmas bulit rendezünk, ahol végre találkozhatunk, megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, és ahol nem mellékesen lerántjuk a leplet a fesztivál nagykövet személyéről, miközben kiosztunk 7 különdíjat is a résztvevőknek.

Május 6-án elkezdődött a We Love Budapest és a MasterCard közös élménytesztelési kampánya, amelynek keretein belül 500 résztvevő 10.000 forintból tesztelheti Budapestet szabadon, azokon a helyeken, ahol van lehetőség az egyérintéses, PayPass kártyával történő fizetésre. Szerencséremár, a hangulat pedig egyre csak eszkalálódik, ahogyan egyre mélyebben megyünk bele a nyári élményekbe.

Július elsején egy hatalmas közösbulival ünnepeljük meg az eddig eltelt két hónapot, ahol végre találkozhatunk egymással és egy kerekasztal beszélgetés alkalmával tapasztalatokat is cserélhetünk. Nem mellékesen az eseményen nyilvánosságra hozzuk a MasterCard fesztivál nagykövet személyét is, illetve 7 kategóriában különdíjakat is osztunk:

A legkreatívabb kávétesztelő “kávéfüggő” kategóriában a

jóvoltából egy napra bepillantást nyerhet a baristák munkájába és a kávézó "kulisszái" mögé.

A legügyesebb “konyhatündér”, aki boltban vásárolt alapanyagokból maga készítette el az ételeit, most a SzendZsóval kamatoztathatja megszerzett tudását. Együtt ötletelnek, aminek eredményeként a nyertes által megálmodott szendvicset egy hétig lehet majd kapni a SzendZsóban.


A legszuperebb “gasztrohős” partnerével együtt részt vehet a csapata által szervezett (Kóser Budapest, Streetfood, Ez meg itt a véres hurka.., Egy falat Kína, Talpig feketében, Borászbástya, Krúdy fröccs). Ez a kategória egyébként tagadhatatlanul a legnépszerűbb kategória volt. Szerencsére rengetegen látogattak el különböző vendéglátóhelyekre, és mivel ezért ebben a kategóriában különösen nehéz volt dönteni, lehet, hogy nem is egy díjazott lesz...

A “jótékony” kategória győztese különleges MagNet Bank vendéglátásban részesül, ahol prezentációt láthat társadalmi felelősségvállalás témában, részt vehet egy nagy ötletelésben és nem mindennapi Bank-túrára is elmehet, ami után persze egy közös ebéd és egy Eco Cafés kávézás is jár.
Az “állatbarát” egy különleges, személyre szóló körbevezetést kap a ; Ahogy azt nemrég a vs.hu is bemutatta, nem csak gasztroélményekre használható fel a 10.000 Ft-os összeg: a résztvevők szuper múzeumokba is ellátogattak bebizonyítva ezzel, hogy a PayPass felhasználási lehetőségei igencsak sokszínűek.
A “kultúra” bajnoka a Pommerat: A két Korea újraegyesítése című darabjának egyik szeptember esti próbájára látogathat el, illetve kap két tiszteletjegyet az október 17-i bemutatóra is. Reméltük, hogy lesz lelkesedés, de álmunkban sem gondoltunk, hogy lesz, aki napokat fog szánni WTB tesztelésre. Hálánk jeléül a “legaktívabb tesztelő” páros VIP napi jegyet kap a Szigetre, ahol élményeit levetítik a MasterCard LED-falon is.

A játékra való jelentkezés egyébként meghosszabbított határidővel, július 20-ig, a tesztelés pedig július 30-ig tart.